Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ποιοι εκλέγονται στο Δ. Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας

Ημέρα:

spot_img

Σε σώμα θα συσταθεί το πρωί του Σαββάτου (21/4) το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Τρίτη και την Τετάρτη.

«Πραγματοποιήσαμε τις προβλεπόμενες από το καταστατικό μας εκλογές, λόγω λήξης της θητείας της προηγούμενης διοίκησης που ήταν τριετής και ανανεώσαμε μέσω αυτής της διαδικασίας το διοικητικό μας συμβούλιο και τους αντιπροσώπους μας στην Ομοσπονδία», δήλωσε αρχικά στον «Ενήμερο» ο Νίκος Ίμβρος, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι και πάλι ο πρόεδρος του σωματείου.

«Όλα αυτά τα χρόνια η προσπάθεια έχει αποτελέσματα και αναγνωρίζεται αυτό από τους συναδέλφους μας και μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε…»

«Πραγματικά η συμμετοχή ήταν τεράστια. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία και επειδή ακριβώς επικρατεί μια αποχή από όλες τις δραστηριότητες και τις εκλογές γενικότερα, υπήρχε το άγχος αν θα έχουμε συμμετοχή. Όταν φτάνεις σε ένα σημείο σχεδόν το 95% των συναδέλφων σε σύνολο 342 ατόμων να ψηφίζουν, δείχνει ακριβώς ότι οι συνάδελφοι έχουν αγκαλιάσει το σωματείο, ότι όλα αυτά τα χρόνια η προσπάθεια έχει αποτελέσματα και αναγνωρίζεται από αυτούς και μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε και να μπορέσουμε να σταθούμε επάξια στην επιλογή που έκαναν για το νέο 7μελες διοικητικό συμβούλιο», σημείωσε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο κ. Ίμβρος.

«Δεν αλλάζουν δυστυχώς οι στόχοι, γιατί τα περισσότερα από τα προβλήματα δεν έχουν βρει τις λύσεις τους…»

«Το πρωί του Σαββάτου (21/4) στις 11.00 ως πρώτος σε σταυρούς έχω καλέσει τους υπόλοιπους που έχουν εκλεγεί για να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο», συμπλήρωσε σχετικά ο Νίκος Ίμβρος.
Ερωτηθείς για το ποιοι είναι οι στόχοι του νέου διοικητικού συμβουλίου, ο κ. Ίμβρος απάντησε: «Δεν αλλάζουν δυστυχώς οι στόχοι, γιατί τα περισσότερα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν έχουν βρει τις λύσεις τους. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι η έλλειψη προσωπικού συνεχίζεται. Ευτυχώς ενόψει καλοκαιριού έχουμε καταφέρει να πείσουμε το αρχηγείο για την ανάγκη ενίσχυσης του αεροδρομίου και της Θάσου. Μέσω των τακτικών και έκτακτων μεταθέσεων χρειάζεται να γίνουν περισσότερα. Για να γίνει αυτό πρέπει κι εμείς να πείσουμε τους τοπικούς φορείς να αναδείξουμε την έλλειψη αυτή, διότι επίσημα φαίνεται ότι η αστυνομική μας διεύθυνση είναι πλήρης. Χρειάζεται αλλαγή του οργανογράμματος της αστυνομικής διεύθυνσης και να επανέλθουν οι κενές θέσεις που είχαν καταργηθεί στο παρελθόν. Είναι φανερό στον πολίτη ότι έχουμε ελλείψεις. Δεν μπορούμε να ωραιοποιούμε καταστάσεις ή να κρυβόμαστε πίσω από νούμερα και αριθμούς».

Οι ψήφοι και ποιοι εκλέγονται

Συνολικά 313 αστυνομικοί ψήφισαν την Τρίτη και την Τετάρτη στις εκλογές του σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας. Πρώτος σε σταυρούς ο Νίκος Ίμβρος, ο οποίος έλαβε 257 ψήφους και ακολουθούν οι Θεοτόκης 203, Βαρνίδης 173, Γιαννακούρα 152, Μπαρμπαλέξης 151, Σκαρτούλης 148 και Γκιουζέλη 146. Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία εκλέγονται οι Ίμβρος, Βαρνίδης, Γκιουζέλη, Θεοτόκης, Μπαρμπαλέξης και Σκαρτούλης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...