Τα επενδυτικά κουφάρια από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ

0
482

Σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ σε σχέση με την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θράκη, θα ήθελα να τους θυμίσω ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν περιοδεύει με την συνοδεία 10 διμοιριών των ΜΑΤ και άλλων τόσων αστυνομικών της ασφάλειας, ούτε η αστυνομία προχώρησε σε προληπτικές συλλήψεις, όπως έχει γίνει σε πολλές επισκέψεις του κ. Τσίπρα.

Επειδή έχουν κοντή και επιλεκτική μνήμη και ειδικά όσον αφορά τη κατηγορία για «Πολιτικές κρατικοδίαιτης επιχειρηματικότητας, διαφθοράς, διαπλοκής που σκόρπισαν «κουφάρια» στην Θράκη και γιγάντωσαν την ανεργία», τους υπενθυμίζουμε ότι αυτά τα φαινόμενα που περιγράφουν, συνέβησαν στη Θράκη την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα με το Ν.1282/82 περί ιδιωτικών επενδύσεων. Εκεί όπου στήθηκε το μεγάλο πάρτι δημιουργίας επενδύσεων – κουφαριών με κύριους πρωταίτιους στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, με χαρά τους δέχθηκαν στους κόλπους τους (περίπτωση Τσοχατζόπουλου, Κοτσακά κλπ).

Αλλά να μη πανηγυρίζουν ιδιαίτερα διότι ούτε ο εκλογικός νόμος ο όποιος είναι ραμμένος και κομμένος στα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ θα τους σώσει από τη πανωλεθρία ειδικά στις περιφερειακές εκλογές. Και ειδικά στην ΑΜΘ η ετυμηγορία των πολιτών θα συντριπτική εναντίον τους με ποσοστά που θα θυμίζουν ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ από πού είχε ξεκινήσει.

ΑΓΓΕΛΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ