Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καβάλα ΒC: Καλώς εχόντων των πραγμάτων δεν μπορεί κανείς να την σταματήσει

Ημέρα:

spot_img

Αγαπημένοι μου φίλοι αρχίζω και πάλι με την κλασσική ευχή καλό μήνα σήμερα 1η Σεπτεμβρίου, ένα μήνα που λέει για όλους μας πολλά και όχι μόνο αθλητικά. Από σήμερα ουσιαστικά μπήκαμε στο φθινόπωρο ενώ τυπικά μπαίνουμε σε 3 βδομάδες. Να υπενθυμίσω ότι την ώρα που γράφεται το παρών κείμενο δεν είναι γνωστό το αποτέλεσμα του αγώνα για το ευρωμπάσκετ στην Φιλανδία μεταξύ της Ελλάδας και της Ισλανδίας.

Και μια που ανέφερα για το πρώτο παιχνίδι της «μεγάλης αγαπημένης» για το ευρωπαϊκό δεσμό να τονίσω το εξής βασικό: Από εδώ και πέρα η παγκόσμια ομοσπονδία του μπάσκετ αποφάσισε και αυτή η διοργάνωση θα τελείται κάθε 4 χρόνια. Δηλαδή η προσεχής θα πραγματοποιηθεί το 2021 και βέβαια (αν ζούμε) θα την δούμε όντως 4 χρόνια μεγαλύτεροι.

Ας περάσουμε όμως στα του οίκου μας όπου την Δευτέρα που μας πέρασε το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και τυπικά η έναρξη προετοιμασίας της τοπικής ομάδα μπάσκετ και συγχρόνως η παρουσίαση της νέας ομάδας. Η Καβάλα Β.C. γυρίζει σελίδα και με εντελώς νέα ομάδα θα παλέψει για τον στόχο που έχει οριοθετηθεί από όλους . Η άνοδος στην θέση που δικαιούται. Στην Α2 απ’ όπου την έριξαν! Δεν έπεσε το τονίζω! Την Δευτέρα το απόγευμα λοιπόν και χωρίς την παρουσία φιλάθλων (επίσης το τονίζω) είδα από κοντά το νέο πλήρωμα του «πλοίου» Καβάλα ΒC… (παίκτες, τεχνικό τημ, διοικητικό κ.λ.π.). Άκουσα τι είπαν βασικά ο προπονητής κ. Δημήτρης Καραπιπερίδης, ο πρόεδρος Βαγγέλης Παππάς και ορισμένοι παίκτες. Είδα και ολιγόλεπτη προπόνηση με βασικές κινήσεις με ή χωρίς μπάλα και αποχώρησα ήσυχος. Και λέω ήσυχος διότι τα συμπεράσματα μου για φέτος δεν αλλάζουν. Αυτήν την ομάδα καλώς εχόντων των πραγμάτων δεν θα μπορέσει να την σταματήσει κανείς!!! Εκτός αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, τι να πω!!

Ειλικρινά ένιωσα συγκίνηση όταν συναντήθηκα με τους Αθανασιάδη και Πιεβάλιτσα που γνωρίζω από νήπια που ήταν ηγέτες στα δημοτικά που πήγαιναν! Που ήταν ηγέτες; Μα στο μίνι-μπάσκετ του οραματιστή του αείμνηστου δημάρχου που έμεινε στην ιστορία Λευτέρη Αθανασιάδη. Η φήμη του θεσμού ήταν γνωστή σε όλη την Ελλάδα… τότε!!!

Οι παίκτες που έμειναν από τη περσινή ομάδα είναι οι Ερεμπεναζιε, Ετινόζα και Σταύρος Κουμλέλης. Αυτοί θα αναλάβουν και το έργο του εμψυχωτή των νεοφερμένων εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν παραστάσεις ακόμη από την Α1 (π.χ. ο Αντώνης Μιχάλογλου). Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος βγήκε, το πρόγραμμα του κυπέλλου βγήκε εμπρός λοιπόν. Στις 13 τρέχοντος πάμε σε ένα μέρος πολύ γνωστό. Πάμε στο Ρετζίκι να συναντήσουμε τους Μαχητές Πεύκων τους οποίους θα συναντήσουμε και στο πρωτάθλημα! Μια φράση μόνο: ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ.

VERITΕ΄

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...