Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Ξεκίνησαν στη Θάσο τα αντιπλημμυρικά έργα

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Σήμερα, 02 Οκτωβρίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Καβάλας, μετέβη στη Θάσο, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες μισθώσεων μηχανημάτων για την αντιμετώπιση των πλημμυρών στη νήσο Θάσο, προϋπολογισμού 327.484 ευρώ.

Μετά την εποπτεία των εργασιών ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής: «Έχει ήδη ξεκινήσει ο καθαρισμός των κεντρικών ρεμάτων στους οικισμούς Πρίνου και Μαριών, ώστε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την αντιπλημμυρική θωράκιση του νησιού. Εξάλλου, βούληση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση της Θάσου για να μην κινδυνέψει κανένας πολίτης και καμία περιουσία ιδιαίτερα στις περιοχές εκείνες που έχουν πληγεί από ακραία καιρικά φαινόμενα και από τις πυρκαγιές τα τελευταία χρόνια. Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας προχωράμε σε έργα ουσίας, επενδύοντας στην πρόληψη, προστατεύοντας πολίτες, περιουσίες και υποδομές».

Παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Θάσου Σταύρος Τσολάκης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πρίνου Ευάγγελος Γιάντσος.

spot_img

Διαφημίσεις