Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Η ΠΕΚ βοηθά στην επίλυση προβλημάτων της ΒΙΚΡΕ

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΒΙΚΡΕ Α.Ε. Θέμη Χατζηγαβριηλίδη, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης κ Κώστας Αντωνιάδης. Υπήρχαν κάποια προβλήματα γραφειοκρατικής φύσεως που ταλαιπωρούσαν την επιχείρηση εδώ και πολύ καιρό και η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας τα έλυσε.

Ο κ. Αντωνιάδης υπογράμμισε ότι με στοχευμένες δράσεις θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες της Καβάλας!

Όπως είπε ο ίδιος «στις μέρες που ζούμε, σίγουρα προέχει η δημόσια υγεία, η υγειονομική κάλυψη και θωράκιση του Νομού μας, αφού οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ δύσκολες. Από την άλλη όμως θα πρέπει να βοηθήσουμε και τους επιχειρηματίες. Το επιχειρείν δίνει οξυγόνο στην οικονομία και για αυτό τον λόγο, ένα θέμα γραφειοκρατικής φύσης που απασχολούσε την βιομηχανία κρεάτων, είπε ο κ Αντωνιάδης, το λύσαμε με την βοήθεια των υπηρεσιών μας. Η Π.Ε. Καβάλας είναι παραστάτης και αρωγός σε όποια προσπάθεια γίνεται για να επενδύσει μια επιχείρηση στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Επομένως το λέω ξεκάθαρα, πως εγώ, ο Περιφερειάρχης και οι υπηρεσίες μας θα είμαστε δίπλα στην υγιή επιχειρηματικότητα, τα είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που επενδύουν προς όφελος της τοπικής οικονομίας, προς όφελος των χιλιάδων ανέργων που υπάρχουν αυτή την στιγμή και των δύσκολων ημερών που διανύουμε».

spot_img

Διαφημίσεις