Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Απάντηση του Αθανάσιου Τσώνη στην Μαρία Πολυμέρου

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της ΑΜΘ κ. Αθανάσιος Τσώνης στις καταγγελίες της νομαρχιακής συμβούλου της Π.Ε. Θάσου Μαρίας Πολυμέρου, αναφέρει σε επιστολή του τα εξής:

«Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι προσωπικές επιθέσεις… Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί και τα γνωστά “πυροτεχνήματα” προς χάριν εντυπωσιασμού, χωρίς ουσία, χωρίς υπόσταση.
Αυτή είναι η αντίδραση εκείνων που θίγονται όταν μιλάμε για έλλειψη τουριστικής παιδείας αλλά με την συμπεριφορά τους δείχνουν έλλειψη παιδείας γενικότερα. Ορισμένοι δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης και την κρίση που αντιμετωπίζουμε.
Προφανώς οι πολιτικές τους φιλοδοξίες είναι μεγαλύτερες από την αγάπη τους για τον τόπο και τη διάθεση προσφοράς. Την ώρα λοιπόν που μπαίνουμε ακόμη πιο δυναμικά σε διαδικασία επανεκκίνησης, ως διοίκηση της ΠΑΜΘ, και σχεδιάζουμε νέες δράσεις για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας δεχόμαστε ανυπόστατες κατηγορίες συνεχώς. Μπορεί να ενοχλεί ο αιχμηρός λόγος αλλά είναι η αλήθεια. Τα στοιχεία που παρουσιάζονται και δείχνουν ότι αποκλείουμε την περιοχή της Ξάνθης είναι παραπλανητικά. Θα το ξαναπώ: Είμαστε στην έναρξη μια μεγάλης δράσης για την τουριστική προβολή της περιοχής. Αυτό είναι μόνο η αρχή.
Αν αντί για συνεχή λάσπη με δηλώσεις στα ΜΜΕ οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έμπαιναν στον κόπο να μας θέσουν τις ερωτήσεις τους θα καταλάβαιναν ότι το τεχνικο δελτίο που φέραμε προς ψήφιση αφορά μέρος της δράσης. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα δεν έχει ακόμη συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Προφανώς προτεραιότητα ορισμενων είναι να δημιουργήσουν εμπόδια και προσκόμματα. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη! Μαζί με τον ιό της πανδημίας θα πολεμάμε και τον ιό της δημαγωγίας».

spot_img

Διαφημίσεις