Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Καβάλα: Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο ανατράπηκε στην περιοχή της...

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Έκκληση του Κώστα Αντωνιάδη στους πολίτες να εμβολιαστούν

"Ο κορωνοϊός υπάρχει, δεν είναι έξω από τα σπίτια μας, πρέπει να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος"

Ακολούθησε μας

Έκκληση στους πολίτες των Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας και Θάσου να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, απευθύνει με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης.

Με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών στην περιοχή μας στις 4 Ιανουαρίου, ο κ. Αντωνιάδης, ο οποίος να υπενθυμίσουμε ότι νόσησε από τον κορωνοϊό και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για μερικές ημέρες, τόνισε με έμφαση ότι ο ίδιος θα κάνει το εμβόλιο κατά του ιού.

«Ο κορωνοϊός υπάρχει, δεν είναι έξω από τα σπίτια μας, αλλά πλέον μέσα σε αυτά και γι’ αυτόν τον λόγο για να τον αντιμετωπίσουμε, πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο…»

 «Προσωπικά, ναι, θα κάνω το εμβόλιο. Θέλω παράλληλα να απευθύνω έκκληση στους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν μαζικά κατά του ιού, διότι αν δεν προχωρήσει ο εμβολιασμός, δεν θα μπορέσουμε να βγούμε από το σκοτάδι που μπήκαμε εξαιτίας της πανδημίας. Ο κορωνοϊός υπάρχει, δεν είναι έξω από τα σπίτια μας, αλλά πλέον μέσα σε αυτά και γι’ αυτόν τον λόγο για να τον αντιμετωπίσουμε, πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο για να πάνε όλα καλύτερα και να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος», επισήμανε σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

«Η διοίκηση της Π.Ε. Καβάλας, έλαβε όλα τα απαιτούμενα μέτρα, προκειμένου αφενός να προφυλάξουμε τους πολίτες των Π.Ε. Καβάλας και Θάσου, αφετέρου δε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα που είχαμε υποσχεθεί στους πολίτες για το 2020»

 Παράλληλα, ο Κώστας Αντωνιάδης τόνισε ότι στη διάρκεια της ιδιαίτερα δύσκολης χρονιάς, όπως αποδείχθηκε το 2020, η διοίκηση της Π.Ε.Κ. κατάφερε να υλοποιήσει το πρόγραμμα που είχε υποσχεθεί στους πολίτες.

«Όταν μπήκαμε στο 2020 κανείς δεν περίμενε ότι η ανθρωπότητα θα μαστιζόταν από την πανδημία του κορωνοϊού. Παρ’ όλα αυτά τόσο η πολιτεία, όσο και η τοπική αυτοδιοίκηση, πρώτου και δεύτερου βαθμού, ανταποκρίθηκαν στις νέες απαιτήσεις και στα νέα δεδομένα. Ειδικά δε η διοίκηση της Π.Ε. Καβάλας, έλαβε όλα τα απαιτούμενα μέτρα, προκειμένου αφενός να προφυλάξουμε τους πολίτες των Π.Ε. Καβάλας και Θάσου, αφετέρου δε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα που είχαμε υποσχεθεί στους πολίτες για το 2020», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κ. Αντωνιάδης.

«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ προς τους συμπολίτες μας και για το 2021 είναι ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο που κινηθήκαμε και σε αυτήν την δύσκολη χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες…»

«Πραγματοποιήθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις και δράσεις σε όλες τις περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας και Θάσου, κάτω μάλιστα από αντίξοες συνθήκες κι αυτό που μπορώ να υποσχεθώ προς τους συμπολίτες μας και για το 2021 είναι ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο που κινηθήκαμε και σε αυτήν την δύσκολη χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες. Εύχομαι πραγματικά να βρούμε ξανά την ελπίδα, το φως και το όραμα και φυσικά να μπορέσουμε όσο το δυνατό συντομότερα να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας. Στόχος μας είναι τουλάχιστον το δεύτερο εξάμηνο του 2021 να μη χαθεί και να βρούμε την τουριστική μας ταυτότητα προκειμένου να μπορέσει να ανακάμψει η χώρα και η Περιφέρεια μας», σημείωσε καταληκτικά ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα