Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Τηλεδιάσκεψη του Χρήστου Μέτιου με τον Σύνδεσμο Εκπαιδευτών Οδήγησης

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Την Δευτέρα 29-3-2021 ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης πραγματοποίησε ανοιχτή τηλεδιάσκεψη όλων των μελών του, παρουσία –συμμετοχή του Περιφερειάρχη κ. Μέτιου.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στην όποια ο περιφερειάρχης μας ενημέρωσε γύρω από την μη επιστρεπτέα προκαταβολή της περιφέρειας και ακολούθως απάντησε στα αντίστοιχα ερωτήματα μας. Στην συνέχεια ενημερώσαμε τον κ. Μέτιο για τα προβλήματα που θα προκύψουν όσον αφορά την εύρυθμη λειτουργία της δραστηριότητας μας κατά το άνοιγμα της.

Ακολούθησε διάλογος με σειρά ερωτήσεων παρατηρήσεων προτάσεων. Μας άκουσε προσεκτικά και δεσμεύτηκε σε νέα τηλεδιάσκεψη άμεσα με την συμμετοχή και των υπολοίπων φορέων που έχουν σχέση με την δραστηριότητα μας, ώστε να δοθούν λύσεις στα σοβαρά θέματα που μας απασχολούν.

Επίσης υπήρξε ευχαριστήριο προς τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Ευφραιμίδη Νικόλαο και προς τον κ. Μέτιο για τις ενέργειες τους, ώστε να υπάρξει γρήγορη εύρεση και δημιουργία πίστας εξέτασης-εκπαίδευσης δικύκλων που τόσο σημαντική είναι για τους συναδέλφους μας και την τοπική κοινωνία του Ν. Ξάνθης.

 

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Μαστοράκης Αντώνιος Μακρόπουλος Δημήτριος

spot_img

Διαφημίσεις