spot_img

Συνάντηση Κοπατσάρη με Μαρκόπουλο και Αμοιρίδη

Ημέρα:

Συνάντηση εργασίας με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο και τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Μιχάλη Αμοιρίδη, με θέμα την ενημέρωση σχετικά με την λήψη πιστοποίησης ISO από το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος παροχών υπηρεσιών υγείας και ασφάλειας, αλλά και την καταχώρηση του στο μητρώο παροχών ιατρικού τουρισμού, είχαν ο διοικητής και η υποδιοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

«Η πιστοποίηση αυτή αποδεικνύει ότι το Γενικό Νοσοκομείο παρέχει ασφάλεια και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους επισκέπτες της Π.Ε. Καβάλας. Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση του Γ.Ν.Κ., διότι η εγγραφή στο μητρώο έχει τον αριθμό 1, μιας και είναι ο πρώτος δημόσιος φορέας που καταγράφεται στη χώρα μας για τέτοιου είδους πιστοποιήσεις. Επίσης, είναι πολύ σημαντική η εγκατάσταση συστήματος τηλεϊατρικής στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, καθώς η Θάσος δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι θα καλύπτονται από ιατρική υποστήριξη. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και ως περιφέρεια θα συνδράμουμε, όπου χρειαστεί για να παρέχουμε αυτό το ολοκληρωμένο τουριστικό πακέτο στους επισκέπτες μας», τόνισε στις δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος.

Στόχος η ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου Καβάλας

Από την πλευρά του, ο διοικητής του Γ.Ν.Κ., Χρήστος Κοπατσάρης, τόνισε ότι στη συνάντηση αυτή έγινε και μια πρώτη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών και την ένταξη και προώθηση του Γ.Ν.Κ. στο συνολικό τουριστικό πακέτο της περιφέρειας. Επίσης, σημείωσε ότι η δουλειά συνεχίζεται ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου και ο βασικός στόχος σε αυτή είναι η ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου του Γ.Ν.Κ., που θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη για την εξοικονόμηση ενέργειας και καυσίμων, ενώ είπε ότι το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν νέες συναντήσεις, με την δημιουργία ομάδας εργασίας για συνεργασία με τα στελέχη της περιφέρειας Α.Μ.- Θ., για την ανάπτυξη νέων δράσεων.

Το νοσοκομείο Καβάλας πρωτοπορεί…

Η υποδιοικήτρια  του Γ.Ν.Κ., Στέλλα Παπαδοπούλου, υπογράμμισε από την μεριά της ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνει γνωστή η αξιοποίηση του στοιχείου αυτού, όπως η παροχή υπηρεσιών υγείας με όλα τα σύγχρονα πρότυπα πιστοποίησης και η ενίσχυση του τουριστικού πακέτου της περιοχής μας. Τόνισε επίσης ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις με τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα και την πρόεδρο της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Αναστασία Ιωσηφίδου, για την ανάδειξη των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που παρέχει το Γενικό Νοσοκομείο. Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μιχάλης Αμοιρίδης δήλωσε τέλος ότι δεν αρκεί να αναδεικνύεται μόνο το «ήλιος και θάλασσα» για την προσέλκυση τουριστών, αλλά και η ασφάλεια που προσφέρει η χώρα μας, κάτι που εξετάζουν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες. «Το Νοσοκομείο της Καβάλας πρωτοπορεί και αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκησή του. Δημιουργείται ένας πρόσθετος πόρος για διαφήμιση και προβολή του τόπου, αλλά κι ένα αίσθημα ασφάλειας στους επισκέπτες μας. Η Περιφέρεια Α.Μ.- Θ. σίγουρα θα εντάξει αυτή την επιτυχία στις εκθέσεις που θα συμμετέχει», τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Αμοιρίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σημαντική απόφαση ΕΔΔΑ επικοινωνίας τέκνου, επιβάλλει συμμόρφωση της Ελλάδος εδώ και τώρα!

Σήμερα θα μιλήσουμε για μια σημαντική απόφαση ΕΔΔΑ αναφορικά...

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Ζητώ τον ένα από τους τρείς σταυρούς σας

«Ζητώ τον ένα από τους τρείς σταυρούς σας για...

ΦΠΑ και τέλος παρεπιδημούντων στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

Σύντομα η αγορά ακινήτων, έτσι όπως την γνωρίσαμε μέχρι...

Εκδήλωση για την πρόοδο των εργασιών επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στην Καβάλα

Η ΔΕΔΑ (θυγατρική της ΔΕΠΑ Υποδομών), η Περιφερειακή Ενότητα...

Η Καλαμίτσα ανήκει στον Δήμο μας βροντοφώναξε η νεολαία της Καβάλας

Παλαιές ένδοξες ημέρες, αναβίωσε στην ακτή της Καλαμίτσας η...

Οι απόφοιτες Α΄του Γυμνασίου Θηλέων Καβάλας του 1973 συναντήθηκαν μετά από 50 χρόνια

Το Σάββατο 23/9/23 το βράδυ βρεθήκαμε στην ταβέρνα ΜΠΑΛΑΟΥΡΟ...

Μάκης Παπαδόπουλος: «Κάνουμε την Καλαμίτσα ένα κόσμημα!»

Η Καλαμίτσα ανήκει στους Καβαλιώτες και είμαστε υπέρ της...

Μήνυμα Νίκης έστειλε από την Καβάλα ο Χριστόδουλος Τοψίδης

Από την «Περιφερειακή Σύνθεση» εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Από...