Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Οικονομική στήριξη από την Περιφέρεια ΑΜΘ ζήτησε ο ΑΟΚ

Ντίνος Κανάκης: «Κάθε Κυριακή που περνάει υπάρχουν τόσα πολλά έξοδα που δεν μπορούν τρία ή τέσσερα άτομα να αντεπεξέρχονται σε αυτά...»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Συνάντηση με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΑΟΚ είχε το πρωί της Δευτέρας (18/11) στο γραφείο του, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης.

«Ήρθαμε σαν ΑΟΚ και σαν ομάδα όλης της Π.Ε. Καβάλας, να σας παρακαλέσουμε να βρούμε ορισμένες λύσεις να μας βοηθήσετε όσο μπορείτε και ξέρουμε ότι πάντοτε βοηθάτε σε ό,τι γίνεται στην Καβάλα», τόνισε στις δηλώσεις που έκανε προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Ντίνος Κανάκης.

«Κάθε Κυριακή που περνάει υπάρχουν τόσα πολλά έξοδα που δεν μπορούν τρία ή τέσσερα άτομα να αντεπεξέρχονται σε αυτά…»

«Το βασικότερο θέμα μας είναι το οικονομικό! Αν μπορέσουμε να καλύψουμε αυτό το πρόβλημα θα ήταν ευχής έργον. Κάθε Κυριακή που περνάει υπάρχουν τόσα πολλά έξοδα που δεν μπορούν τρία ή τέσσερα άτομα να αντεπεξέρχονται σε αυτά. Όλη η ομάδα προσπαθεί με τον τρόπο της, να ανυψώσουμε το όνομα της Καβάλας που το κάνουμε κάθε Κυριακή εντός και εκτός έδρας», συμπλήρωσε σχετικά ο κ. Κανάκης.

«Η Καβάλα διαφημίζεται σε όλη την Ελλάδα, είναι η μόνη ομάδα ο ΑΟΚ που ακούγεται από την περιφερειακή μας ενότητα σε όλη τη χώρα…»

«Το γήπεδο δεν έχει κόσμο αλλά σιγά σιγά θα έρθει και με τις εμφανίσεις που κάνει η ομάδα. Θέλουμε όμως τη βοήθεια των τοπικών φορεών γιατί κι αυτοί παίζουν σημαντικό ρόλο. Η Καβάλα διαφημίζεται σε όλη την Ελλάδα, είναι η μόνη ομάδα ο ΑΟΚ που ακούγεται από την περιφερειακή μας ενότητα σε όλη τη χώρα και πέρνουμε τα εύσημα από όλους, γιατί είμαστε ιστορική και μεγάλη ομάδα», ανέφερε από τη μεριά του ο Αντώνης Αντωνίου.

«Δεσμευόμαστε ότι μέχρι τις αρχές του 2020 θα υπάρξει μια οικονομική στήριξη από την πλευρά της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης»

«Κάνουν έναν τιτάνιο αγώνα! Τους παρακολουθώ εδώ και χρόνια, αξίζουν συγχαρητήρια. Έξω απ’ τον χορό λέμε όλοι πολλά τραγούδια, αλλά όταν έρθει η ώρα της πληρωμής οι άνθρωποι αυτοί ματώνουν. Δεν θα πω μεγάλα λόγια, καταλαβαίνω τον δύσκολο δρόμο που έχουν και δεσμευόμαστε ότι μέχρι τις αρχές του 2020 θα υπάρξει μια οικονομική στήριξη από την πλευρά της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», υπογράμμισε από τη μεριά του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης.

Διαφημίσεις