Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την δολοφονία στην Χρυσούπολη

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και...

Ένοπλη ληστεία με θύμα 18χρονο στο Ελαιοχώρι 

Ένοπλη ληστεία με θύμα 18χρονο έγινε σε σπίτι στο Ελαιοχώρι του...

ΚΑΒΑΛΑ: Σημαντικά ζητήματα της Περιφέρειας από Παυλίδη σε Αλεξιάδη

spot_img

Ακολούθησε μας

Σημαντικά ζητήματα που ταλανίζουν την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έθεσε στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, ο περιφερειάρχης Α.Μ.Θ., Γιώργος Παυλίδης, στην διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρου Μαρκόπουλου.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παυλίδης, ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, να εξεταστεί το θέμα της μείωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο φυσικό αέριο που χρησιμοποιεί η λιπασματοβιομηχανία “ELFE”, όπως και να υπάρξει παροχή φυσικού αερίου για τις πόλεις της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όταν περάσει από την περιοχή ο αγωγός Τ.Α.Ρ.

«Είναι κρίμα να χάνουμε τόσους επισκέπτες, την ώρα που η περιφέρειά μας…»

Επίσης, ο κ. Παυλίδης έθεσε στον κ. Αλεξιάδη το μεταναστευτικό, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας με την φυγή επιχειρήσεων προς την γειτονική Βουλγαρία, ενώ δεν παρέλειψε να του θέσει και το θέμα της βίζας των 72 ωρών για τους τούρκους πολίτες που από τους Κήπους εισέρχονται στην χώρα μας. «Είναι κρίμα να χάνουμε τόσους επισκέπτες, την ώρα που η περιφέρεια μας αναβαθμίζεται πολύ σε ό,τι αφορά την διεθνή της θέση, καθώς από τα βόρεια σύνορά μας έχουν περάσει πάνω από 5,5 εκατομμύρια άνθρωποι κι αυτό χρειάζεται μια διαχείριση, κυρίως από εμάς, αλλά και με την συνδρομή σας, ώστε να μετουσιωθεί σε όφελος προς την περιφέρεια μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τέλος, ο κ. Παυλίδης έθεσε το ζήτημα που έχει να κάνει με την διέλευση βαρέων οχημάτων από το εθνικό δίκτυο της Π.Α.Μ.Θ., τα οποία για να αποφύγουν τα διόδια της Εγνατίας Οδού χρησιμοποιούν τους παλιούς δρόμους, προκαλώντας μεγάλες φθορές στο οδόστρωμα.

Στην συνάντηση, μεταξύ άλλων, παρέστησαν οι βουλευτές Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Κώστας Μορφίδης και Γιώργος Παπαφιλίππου, ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Σωτήρης Παπαδόπουλος.

Πηγή: Εφημερίδα “ΕΝΗΜΕΡΟΣ”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα