Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Θ. Μαρκόπουλος: Απαιτείται βιώσιμη λύση στη γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Ακολούθησε μας

«Αίσιο τέλος θα έχουμε μόνο όταν θα μπορέσουμε να βρούμε μια βιώσιμη λύση, η οποία θα εξασφαλίζει εν τοις πράγμασι τη λειτουργία της γραμμής Καβάλας – Πρίνου, καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς», τονίζει με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» και το Kavala Web News, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, μ’ αφορμή την επανέναρξη της εκτέλεσης των δρομολογίων στην εν λόγω πορθμειακή γραμμή από την Τετάρτη (5/4).

«Αυτή η βιώσιμη λύση όμως δεν έχει βρεθεί. Εκείνο το οποίο έχει βρεθεί κι αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο απηύθυνα ευχαριστίες περιλαμβάνοντας και την εμπλεκόμενη ναυτιλιακή εταιρεία, είναι το γεγονός ότι το θέμα θα μπορούσε να τραβήξει μέχρι και το Πάσχα, κάτι που αποφύγαμε. Έγινε μια προσπάθεια που απέδωσε και φτάσαμε στ σημείο να έχουμε σήμερα δρομολόγια. Αυτό όμως δεν είναι η λύση. Είναι μια πρόχειρη, γρήγορη κατάσταση», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Θόδωρος Μαρκόπουλος.

«Εκείνο που απαιτείται είναι μια λύση που θα ξεκινά και θα τελειώνει στην πόλη της Καβάλας, στην περιφέρεια και στον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως γινόταν και παλαιότερα»

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, τόνισε επίσης με έμφαση ότι «δεν μπορεί το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών να διαχειρίζεται από την Αθήνα αυτά τα θέματα. Για παράδειγμα δεν μπορεί να έχει απαντήσει αρνητικά στο να γίνονται δρομολόγια πιο αργά τις καθημερινές με μια διοικητικής φύσεως δικαιολογία, τη στιγμή που τα τσάρτερ θα φτάνουν και θα κινδυνεύει να μην έχει πλοίο για να μεταβούν οι τουρίστες στη Θάσο. Αυτό δεν μπορεί να το κρίνει κανένα Σ.Α.Σ., κανένας υπουργός, καμιά «Ακτή Βασιλειάδη». Εκείνο που απαιτείται είναι μια λύση που θα ξεκινά και θα τελειώνει στην πόλη της Καβάλας, στην περιφέρεια και στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως γινόταν και παλαιότερα. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να βρούμε τη λύση σε αυτό το μείζον θέμα που μας απασχολεί».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα