Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, έκοψε το πρωί της Πρωτοχρονιάς ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης.

Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά, με ανάπτυξη για την Περιφερειακή Ενότητα.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, δίνοντας παράλληλα τις ευχές του για υγεία και προκοπή, ενώ ο κ. Αντωνιάδης, παίρνοντας τον λόγο, ευχήθηκε η νέα χρονιά να χαρακτηριστεί από συνεργασίες και αναπτυξιακή προοπτική για την περιοχή.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι δήμαρχοι Καβάλας και Παγγαίου Θόδωρος Μουριάδης και Φίλιππος Αναστασιάδης αντίστοιχα, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, οι Διοικητές της ΧΧΤΘΜ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης, ο Λιμενάρχης Καβάλας, ο Αντιπρόεδρος του ΔΙΠΑΕ, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Νομαρχιακός Σύλλογος Α.μεΑ. Ν. Καβάλας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΕ Καβάλας, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ-ΑΜ, εκπρόσωποι Φορέων, Πολιτιστικών Συλλόγων και πλήθος πολιτών.

Στη βασιλόπιτα, το τυχερό νόμισμα ήταν στο κομμάτι της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και το δώρο ήταν μία εικόνα της Αγίας Λυδίας της Φιλιππησίας.

Διαφημίσεις