Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Ανεξάρτητοι δήλωσαν οι Αναστάσιος Ναθαναηλίδης και Παύλος Καρυπίδης

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη της «Πατριωτικής Αυγής» έκαναν οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι στην Περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Αναστάσιος Ναθαναηλίδης (Π.Ε. Καβάλας) και Παύλος Καρυπίδης Π.Ε. Δράμας).

Στη δήλωση αναφέρουν τα ακόλουθα:

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της «Χρυσής Αυγής», νιώθουμε την υποχρέωση απέναντι στους ψηφοφόρους μας και γενικότερα απέναντι στους Συμπατριώτες μας να ξεκαθαρίσουμε την θέση, αλλά και το σημερινό πολιτικό – αυτοδιοικητικό μας «στίγμα».

Για όσους μας γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν πως δεν είμαστε από τους ανθρώπους που αποποιούνται των ευθυνών τους και αλλάζουν θέσεις για τα πιστεύω τους. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, διαχωρίσαμε την θέση μας από την «Χ.Α» και γι’ αυτό άλλωστε ο πρώτος από εμάς δεν δέχτηκα να είμαι υποψήφιος βουλευτής μ’ αυτό το κόμμα, στις Εθνικές εκλογές του 2019.

Ουδέποτε, στην διάρκεια της θητείας μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ, δεν ακολουθήσαμε την «γραμμή» κάποιου κόμματος (και φυσικά της Χ.Α.) γι’ αυτό και όλες οι ερωτήσεις – τοποθετήσεις μας , γίνονται καθαρά και μόνον με βάση τα συμφέροντα των συμπολιτών μας και του τόπου μας

Σε καμία περίπτωση δεν είχαμε οικονομικές ή οποιεσδήποτε άλλες συναλλαγές ή «χορηγίες» από την Χ.Α και φυσικά ποτέ δεν συμμετείχαμε σε πράξεις βίας ή σε άλλες έκνομες πράξεις.

Οι 6.500 ψηφοφόροι στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, μας επέλεξαν με γνώμονα την φιλοπατρία και το ανιδιοτελές ενδιαφέρον για την εξυπηρέτηση των πολιτών της περιφέρειας ΑΜΘ.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε από το μετερίζι που μας έχουν κατατάξει οι Συμπολίτες μας στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, ως Ανεξάρτητοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τις ίδιες αξίες, την ίδια ζέση και πάνω απ’ όλα με την ίδια αγάπη και διάθεση για προσφορά στους συνανθρώπους μας και στον τόπο. Οφείλουμε και εμείς με τη σειρά μας να δηλώσουμε υπεύθυνα ότι προχωράμε ως ανεξάρτητοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο της ΑΜ.Θ. συνεχίζοντας τα καθήκοντα μας με πλήρη ευθύνη και συνέπεια.

Συνεχίζοντας μαζί τον αγώνα μας για το συμφέρον των πολιτών της περιφέρειας μας!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

(στη φωτογραφία ο Αναστάσιος Ναθαναηλίδης)

spot_img

Διαφημίσεις