Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Ο δήμαρχος Θάσου ευχαριστεί την Διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Ενόψει της καλοκαιρινής – τουριστικής περιόδου αποτελούσε αίτημα όλων των φορέων της Θάσου, η τοποθέτηση ενός Μοριακού Αναλυτή του νέου κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου, ώστε τα αποτελέσματα του σχετικού τεστ να βγαίνουν άμεσα, χωρίς να απαιτείται η μεταφορά των δειγμάτων στην Καβάλα, και τόσο οι τουρίστες, όσο και οι κάτοικοι της Θάσου να αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς.

Σήμερα πληροφορηθήκαμε με χαρά και ικανοποίηση, ότι ένας Μοριακός Αναλυτής για τεστ του νέου κορωνοϊού του Νοσοκομείου Καβάλας, μετά από σχετική απόφαση της Διοίκησης, θα διατεθεί και θα εγκατασταθεί για όλη την καλοκαιρινή – τουριστική περίοδο στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας και τον Διοικητή κ. Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη, οι οποίοι αφουγκράστηκαν τις ανησυχίες μας και προχώρησαν στην κίνηση αυτή.

Αποτελεί ενέργεια που θωρακίζει έμπρακτα τη Θάσο για την τρέχουσα τουριστική περίοδο και μεγιστοποιεί την ασφάλεια των επισκεπτών και των κατοίκων, σε συνδυασμό πάντα με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων από όλους.

Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι με βούληση, προσπάθεια και με συνεργασία επιλύονται πολλά προβλήματα, όσο έκτακτα, δύσκολα και σύνθετα πολλές φορές τυγχάνει να είναι».

Γραφείο Δημάρχου

Διαφημίσεις