Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Δήμαρχος Θάσου: Παραπλανητικός ο τίτλος της εφημερίδας «Η Θασιακή»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Σχετικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας « Η ΘΑΣΙΑΚΗ» (φύλλο 976/20-04-2021) όπου σε πρωτοσέλιδο τίτλο «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» αναφέρει «*Ανοίγει ο τουρισμός σε δημοφιλή νησιά, αλλά όχι στη Θάσο * Πότε έρχονται οι πρώτοι Βρετανοί * Τι ισχύει για Γερμανούς & Βέλγους *Άνοιξε η Νυμφαία αλλά…», ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

«Ο ανωτέρω πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας είναι ψευδής, παραπλανητικός και επιζήμιος για το νησί της Θάσου.

Αυτό επιβεβαιώνεται πλήρως από την προσεκτική ανάγνωση των άρθρων στα εσωτερικά φύλλα της ίδιας εφημερίδας.

Τη χρονική στιγμή που όλοι οι φορείς της Θάσου αγωνιζόμαστε για ένα ομαλό άνοιγμα του τουρισμού στη Θάσο, αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους για τους οποίους ένα τοπικό μέσο της Θάσου, προσπαθεί να δημιουργήσει παραπλανητικές εντυπώσεις στους αναγνώστες του.

Καλούμε όλους τους αναγνώστες να μην σταθούν στον ανωτέρω πρωτοσέλιδο τίτλο και να αναγνώσουν με προσοχή τα σχετικά άρθρα προκειμένου να ενημερωθούν.

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης, ο τουρισμός στη Θάσο ανοίγει στις 15-05-2021, όπως και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας μας».

Τι ισχύει για τους αλλοδαπούς τουρίστες

Ύστερα από επικοινωνία του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθερίου Κυριακίδη με το Λιμενικό Τμήμα της Κεραμωτής και την προϊσταμένη αυτής λιμενική αρχή, το Λιμεναρχείο Καβάλας, διευκρινίζεται ότι αλλοδαποί ταξιδιώτες που έχουν διέλθει τα σύνορα της Χώρας τηρώντας τις νόμιμες προϋποθέσεις ( δήλωση PLF, αρνητικό test PCR κλπ), μπορούν να φτάσουν στον τόπο προσωρινής διαμονής που έχουν δηλώσει και για το λόγο που έχουν δηλώσει (μεταξύ άλλων και για τουριστικό σκοπό).
Σημειώνεται η υποχρέωση τήρησης στο ακέραιο όλων μέτρων προστασίας που ισχύουν στον τόπο προορισμού (Π.Ε Θάσου).
spot_img

Διαφημίσεις