Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

«Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» σαν… όνειρο στον δήμο Παγγαίου

Μυρσίνη Χρυσαφούδη: «Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά σε σχέση με άλλους δήμους της Π.Ε. Καβάλας»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στον Δήμο Παγγαίου για το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο 2019», το οποίο αρχίζει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020.

Όπως τόνισε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου, Μυρσίνη Χρυσαφούδη, με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο», οι προετοιμασίες για τις φετινές εκδηλώσεις βρίσκονται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωσή τους, καθώς μένει να ρυθμιστούν κάποιες μόνο λεπτομέρειες.

Εντός ολίγων ημερών θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα και επίσημα για να γίνει γνωστό σε όλους τους δημότες

«Φυσικά και θα είναι όλα όπως και πέρυσι και μάλιστα θα υπάρχουν και περισσότερες εκδηλώσεις. Κυρίως στην Ελευθερούπολη θα πραγματοποιηθούν πολλές δράσεις, στο Αμφιθέατρο, στο άναμμα του Δέντρου στις 13 Δεκεμβρίου, θα υπάρχουν πολλές παράλληλες δράσεις για τα παιδάκια με διάφορες απασχολήσεις, με χορευτικά, πολλή μουσική στον χώρο του Δημαρχείου. Επίσης, στο Αμφιθέατρο θα κάνουμε μια πολύ όμορφη εκδήλωση με όλες τις χορωδίες του Δήμου, όπως έγινε και πέρυσι, καθώς ήταν κάτι πολύ όμορφο και το συνεχίζουμε και φέτος. Θα γίνουν επίσης κάποιες δράσεις στον χώρο της Βιβλιοθήκης, αφού ήταν μια σκέψη που είχαμε για να στρέψουμε τα παιδιά στο διάβασμα. Θα παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο, θα υπάρχει συγγραφέας που θα διαβάζει παραμύθια, ενώ θα μετέχουν στις εκδηλώσεις και οι «Παραμυθάδες». Εντός ολίγων ημερών θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα και επίσημα για να γίνει γνωστό σε όλους τους δημότες», τόνισε σχετικά στις δηλώσεις της η κ. Χρυσαφούδη.

«Έχουμε βοηθήσει πάρα πολλούς πολιτιστικούς συλλόγους με όποιον τρόπο μπορούσαμε, ώστε να κάνουμε εκδηλώσεις μέχρι και στο μικρότερο χωριό του Δήμου μας»

Παράλληλα, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου ανέφερε ότι γενικότερα σε όλα τα χωριά του Δήμου Παγγαίου θα αναπτυχθούν δράσεις.

«Εμείς ως Κοινωφελής Επιχείρηση κάνουμε εκδηλώσεις στη Νέα Πέραμο της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών, επίσης στην παραλία Οφρυνίου στη Δημοτική Ενότητα Ορφανού, στο Παλαιοχώρι, στη Μουσθένη, σχεδόν δηλαδή σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Φυσικά, έχουμε βοηθήσει πάρα πολλούς πολιτιστικούς συλλόγους με όποιον τρόπο μπορούσαμε, ώστε να κάνουμε εκδηλώσεις μέχρι και στο μικρότερο χωριό του Δήμου μας», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μυρσίνη Χρυσαφούδη.

«Ο Δήμος Παγγαίου ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά σε σχέση με άλλους της Π.Ε. Καβάλας, όσον αφορά τις εκδηλώσεις για την περίοδο των εορτών…»

«Γενικότερα τα προηγούμενα χρόνια, έβλεπα πάντα ως θεατής ακόμη, ότι ο Δήμος Παγγαίου ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά σε σχέση με άλλους της Π.Ε. Καβάλας, όσον αφορά τις εκδηλώσεις για την περίοδο των εορτών. Θεωρώ ότι έτσι συνεχίζουμε και τώρα, τραβάμε μπροστά και πάμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε ακόμη η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι εντυπωσιακός είναι για ακόμη μια χρονιά και ο στολισμός στον δήμο Παγγαίου, ειδικά στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Νέας Περάμου!

«Οι εκδηλώσεις μας δεν θα κινηθούν στο ίδιο οικονομικό πλαίσιο με πέρυσι, καθώς το κοστολόγιο φέτος θα είναι χαμηλότερο»

Τέλος, ερωτηθείσα σχετικά με το κόστος των φετινών εκδηλώσεων και το πλαίσιο στο οποίο αυτές θα κινηθούν, η κ. Χρυσαφούδη απάντησε: «Οι εκδηλώσεις μας δεν θα κινηθούν στο ίδιο οικονομικό πλαίσιο με πέρυσι, καθώς το κοστολόγιο φέτος θα είναι χαμηλότερο, διότι στην Ελευθερούπολη δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία που γινόταν τις προηγούμενες χρονιές ενόψει των εορτών, η οποία ουσιαστικά ήταν αυτή που ανέβαζε και τον προϋπολογισμό. Μη ξεχνάμε ότι πριν από ένα μήνα περίπου είχαμε τη «Λευκή Νύχτα» στην Ελευθερούπολη, η οποία πήγε πολύ καλά όπως όλοι ομολογούν. Θεωρήσαμε λοιπόν καλύτερο, σε συνεργασία πάντα με τον δήμαρχο Παγγαίου, να βοηθήσουμε κάποια άλλα δημοτικά διαμερίσματα, παρά να γίνει μια ακόμη συναυλία στην Ελευθερούπολη.

Διαφημίσεις