Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
spot_img

Φίλιππος Αναστασιάδης: Οι δημοσκοπήσεις και η σύγχρονη Πυθία

Ημέρα:

Ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τα ακόλουθα:

Ένας εκ των αντιπάλων μας και συγκεκριμένα ο κ. Βασίλειος Ξουλόγης πρόσφατα, αυτοανακηρύχθηκε εκπρόσωπος τύπου του συνδυασμού “ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” και χάνοντας την ψυχραιμία του υπέπεσε σε ακόμη ένα ατόπημα !

Επινόησε γεγονότα και πληροφορίες που δεν ισχύουν και εντέχνως τα προώθησε προς τους δημότες μας θέλοντας να τους οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα .
Μέσω του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης (F/B) οι δημότες “φίλοι” του στις 29 Μαρτίου 2019 το πρωί, ημέρα Παρασκευή, έλαβαν το παρακάτω μήνυμα: “Βασίλειος Γ. Ξουλόγης <<Καλημέρα. Με παραγγελία του κ. Αναστασιάδη έγινε γκάλοπ από την ΑΛΚΟ. Ξουλόγης 38% Αναστασιάδης 33% Γερομάρκος 9% Διαμαντόπουλος 5% Βαζακίδης 3% Δ/Ξ Δ/Α 12%.”.>>

Ως εκ τούτου θεωρήσαμε καθήκον μας για την αποκατάσταση της αλήθειας να ενημερώσουμε τους δημότες του Δήμου Παγγαίου για την δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ομάδας της παράταξης “ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” της οποίας τα αποτελέσματα επίσημα και ως μόνοι αρμόδιοι λάβαμε και μάλιστα σήμερα! Ειδικότερα η δημοσκόπηση αναφορικά με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, διενεργήθηκε από την εταιρεία “ALCO” και πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε δείγμα ατόμων ηλικίας 17+ ετών, δημοτών Παγγαίου, το διάστημα 26 Μαρτίου 2019 μέχρι 4 Απριλίου 2019. Όταν δηλαδή ο κ. Ξουλόγης ήδη έβγαζε στη δημοσιότητα (29 Μαρτίου) το αποτέλεσμα ως σύγχρονη Πυθία! !!

Στο πραγματικό αποτέλεσμα της δημοσκόπησης αποτυπώνεται διαφορά πολλών ποσοστιαίων μονάδων ανάμεσα στον πρώτο και δεύτερο συνδυασμό και δεν έχει ουδεμία σχέση με τα αποκυήματα της φαντασίας του κ. Ξουλόγη!

Αγαπητοί συνδημότες εμείς είμαστε εδώ και ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αντιμετωπίσουμε τέτοιες πρακτικές και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε από οποιοδήποτε μετερίζι εσείς ορίσετε.
Πολιτευόμαστε, χωρίς υστεροβουλία και χωρίς να προσδοκούμε προσωπικά οφέλη.

Οι δημότες του Παγγαίου είναι αυτοί που θα ζυγίσουν όλα τα παραπάνω και δεν θα επιτρέψουν να τους εξουσιάζουν οι χειρότεροι.

Είμαστε ΧΟΡΗΓΟΙ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Την επιδότηση ενέργειας καλούνται να επιστρέψουν οι επαγγελματίες

Τα 800 εκατ. ευρώ που είχαν υπολογιστεί δεν εγκρίθηκαν...

«Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη / Πρεμιέρα στο 67ο Φεστιβάλ Φιλίππων!

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Στις 11 σωζόμενες κωμωδίες του...

Το 25% του ΑΕΠ της Καβάλας καλύπτεται από τον τουρισμό

Κορίνα Γανίτου: Οι δυνατότητες που προσφέρει η πόλη μας...

86χρονος ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα στο Ραχώνι Θάσου

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Γιορτή Καλαμποκιού στους Αντιφιλίππους

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αντιφιλίππων σας προσκαλεί στην...

Έκαναν αγορές με πλαστά 50αρικα σε Καβάλα και Δράμα

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (11-7-2024) το μεσημέρι στη Δράμα, από...