Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

Παράπονα σε Πέραμο – Ηρακλείτσα για τις ασφαλτοστρώσεις

Ημέρα:

Οι ασφαλτοστρώσεις και οι τσιμεντοστρώσεις που πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο στη Νέα Πέραμο και στη Νέα Ηρακλείτσα, γίνονται με βάση συγκεκριμένο προγραμματισμό και πιστώσεις και σε καμιά περίπτωση δεν γίνονται επιλεκτικά.

Αυτό τονίζει με δηλώσεις της στον «Ενήμερο» η αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Ελευθερών Ελένη Μπενή, η οποία παράλληλα υπογραμμίζει ότι σε επόμενη φάση αντίστοιχων εργασιών θα ενταχθούν και οι υπόλοιποι δρόμοι των εν λόγω περιοχών.

Εκτός από ασφαλτοστρώσεις κατασκευάζονται σκάλες σε σημεία που ήταν μεγάλες κατηφοριές με βράχια

Ο «Ε» ζήτησε τη θέση της κ. Μπενή, λόγω των αρκετών ερωτημάτων που δέχθηκε η εφημερίδα, από πολίτες των προαναφερθέντων δημοτικών διαμερισμάτων, οι οποίοι και εξέφρασαν την αγωνία τους για το πότε θα πάρουν σειρά οι δρόμοι στους οποίους διαμένουν τα τελευταία χρόνια, δρόμοι που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

«Οι ασφαλτοστρώσεις ξεκίνησαν από το Ελαιοχώρι, συνεχίστηκαν στις Ελευθερές όπου έγιναν και τσιμεντοστρώσεις σε σημεία που ήταν επικίνδυνα και τώρα είμαστε ταυτόχρονα σε Νέα Πέραμο και Νέα Ηρακλείτσα, όπου εκτός από ασφαλτοστρώσεις κατασκευάζονται σκάλες σε σημεία που ήταν μεγάλες κατηφοριές με βράχια, ενώ εκτελούνται και τσιμεντοστρώσεις. Τα έργα αφορούν συγκεκριμένους δρόμους, τα χρήματα που έχουμε στη διάθεσή μας είναι επίσης συγκεκριμένα, όποτε σε πρώτη φάση κάνουμε αυτά και σε επόμενη φάση θα ενταχθούν οι υπόλοιποι δρόμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της η αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Ελευθερών.

«Είναι συνέχειες των προηγούμενων δρόμων, δεν πηγαίνουμε επιλεκτικά για λόγους προεκλογικούς»

Όπως επισήμανε στη συνέχεια η Ελένη Μπενή τα έργα που εκτελούνται αυτήν την περίοδο αποτελούν στο σύνολό τους συνέχεια των προηγούμενων.

«Δηλαδή δεν πηγαίνουμε σε περιοχές για να ρίξουμε άσφαλτο ή τσιμέντο επιλεκτικά, γιατί έχω ακούσει ότι τα κάνουμε π.χ. για λόγους προεκλογικούς. Όχι, είναι συνέχειες των προηγούμενων δρόμων. Προσπαθήσαμε να μοιράσουμε τα χρήματα που είχαμε σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα για να μην έχουμε θέματα», τόνισε.

Επίσης, η κ. Μπενή συμπλήρωσε ότι θα ακολουθήσουν παρόμοιες παρεμβάσεις στη Φωληά, αλλά και σε ένα επικίνδυνο τμήμα στον επαρχιακό δρόμο Ελαιοχωρίου – Ελευθερών.

«Αιτήσεις έχουμε από όλους όσους έχουν το πρόβλημα, αλλά εμείς πηγαίνουμε με τη σειρά, είμαστε αντικειμενικοί. Ελπίζουμε από τη νέα χρονιά να ενταχθούν κι άλλοι δρόμοι στο πρόγραμμα»

«Με τα χρήματα που έχουμε στη διάθεσή μας προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για όλα τα χωριά της δημοτικής ενότητας Ελευθερών. Οι αιτήσεις των πολιτών υπάρχουν για όλους τους δρόμους, αρκεί να δει κανείς τα αρχεία των αιτήσεων. Αιτήσεις έχουμε από όλους όσους έχουν το πρόβλημα, αλλά εμείς πηγαίνουμε με τη σειρά, είμαστε αντικειμενικοί. Ελπίζουμε από τη νέα χρονιά να ενταχθούν κι άλλοι δρόμοι στο πρόγραμμα και ν’ αρχίσει ένα νέο «κύμα» ασφαλτοστρώσεων και μακάρι οι πιστώσεις να ανέρχονται στα ποσά που υπήρξαν στο τρέχον πρόγραμμα», σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις της η αντιδήμαρχος Ελευθερών.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ποδοχώρι: Το κριάρι σκότωσε την 68χρονη κτηνοτρόφο;

Το σενάριο να σκότωσε το κριάρι την 68χρονη γυναίκα από το...

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου για τον θάνατο του Θόδωρου Ταβλαρίδη

Σχετικά με τον θάνατο του Θόδωρου Ταβλαρίδη (διαβάστε https://kavalawebnews.gr/sas-endiaferoun/prosopa/nekros-anasyrthike-apo-tin-thalassa-o-cheirourgos-thodoros-tavlaridis/)...

Νεκρός ανασύρθηκε από την θάλασσα ο χειρουργός Θόδωρος Ταβλαρίδης

Νεκρός ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή της Ασπροβάλτας ο...

Θα έχουν φέτος ναυαγοσώστες οι παραλίες του δήμου Παγγαίου

Χρήστος Μποσμπότης: Είναι δύσκολη υπόθεση η εξεύρεσή τους Στη φάση...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...