Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Ο Θ. Καράογλου σε επιχειρηματικές μονάδες και στον δήμο Παγγαίου

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Περιοδεία στον νομό Καβάλας πραγματοποίησε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ο υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου.

Η περιοδεία ξεκίνησε από την παραγωγική μονάδα που βρίσκεται στην περιοχή του Κοκκινοχωρίου του Δήμου Παγγαίου, και πιο συγκεκριμένα το Κτήμα «Βίβλια Χώρα».

Συνομιλώντας με τους επιχειρηματίες της μονάδας ο κ. Καράογλου τόνισε πως για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η βιώσιμη και σταθερή ανάπτυξη προϋποθέτει ισχυρή εμπορική δραστηριότητα και δυναμικές επιχειρήσεις, χαρακτηριστικά που με τη σειρά τους διασφαλίζουν την πρόοδο και την ευημερία σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Ακολούθησε συνάντηση με τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, στο δημαρχιακό Μέγαρο, στην Ελευθερούπολη, παρουσία των βουλευτών Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Πασχαλίδη και Μακάριο Λαζαρίδη, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και του γενικού γραμματέα του Δήμου Παγγαίου.

Στην ατζέντα της ενημερωτικής συνάντησης, που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, βρέθηκαν ο ιστορικός οικισμός της Ελευθερούπολης, η αξιοποίηση της Λέσχης Αξιωματικών, η δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), η ανάδειξη του θρησκευτικού τουρισμού για τα οποία ο δήμαρχος Παγγαίου ζήτησε την υποστηρικτική συνδρομή του κυβερνητικού αξιωματούχου.

Στις δηλώσεις του ο κ. Καράογλου τόνισε ότι θα σταθεί συμπαραστάτης και αρωγός στο έργο της δημοτικής αρχής σε ότι αφορά τον τομέα της διοικητικής του ευθύνης και προσέθεσε ότι με συνεργασία και με την ανάληψη κυβερνητικών πρωτοβουλιών είναι δυνατόν να επιλυθούν πολλά από τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Παγγαίου.

Η συνάντηση των δύο ανδρών ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων ενώ λίγο πριν ακολουθήσει το πρόγραμμα της περιοδείας του στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας ο υφυπουργός εσωτερικών, περπάτησε στους δρόμους του ιστορικού οικισμού της Ελευθερούπολης.

Επόμενος σταθμός η επίσκεψη στον Μητροπολίτη Ελευθερούπολης κ.κ. Χρυσόστομο, ο οποίος επίσης ζήτησε την συνδρομή του υφυπουργού Εσωτερικών στο θέμα της δημιουργίας ΚΗΦΗ στην Ελευθερούπολη και στην αξιοποίηση του κτηρίου της ΚΟΡΕΛΚΟ στην Νέα Πέραμο. Από την μεριά του ο κ. Καράογλου τόνισε πως θα σταθεί επικουρικά δίπλα στα αιτήματα για την επίλυσή τους.

Η περιοδεία συνεχίστηκε με επίσκεψη στην επιχείρηση «ΒΙΚΡΕ» και στην εταιρεία «Egnatia Aviation».
Ακολούθησε κύκλος διαδοχικών συναντήσεων με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. Στέφανο, τον Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη, τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκο Δέμπα και τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας Απόστολο Παυλίδη.

Διαφημίσεις