Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Ντόρα Μπακογιάννη: Το αναπτυξιακό πόρισμα θα περιλαμβάνει και τις Π.Ε. Καβάλας και Δράμας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Ο δήμαρχος Παγγαίου Φ. Αναστασιάδης μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχε με την πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης, Ντόρα Μπακογιάννη, δήλωσε τα ακόλουθα:

Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχα με την πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης, κα Ντόρα Μπακογιάννη, αφού άκουσε τις ενστάσεις και τις ανησυχίες που της εξέφρασα, με διαβεβαίωσε πως οποιοδήποτε αναπτυξιακό πόρισμα και πρόταση προκύψει από τις εργασίες της Επιτροπής, αυτό θα περιλαμβάνει το σύνολο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και σαφώς και τις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας και Δράμας.
Συνεχίζουμε να διεκδικούμε για τον Δήμο μας, για τον Νομό μας, για την Περιφέρεια μας!!!!

Η Διακομματική Επιτροπή να αφορά το σύνολο της ΠΑΜΘ

Να σημειωθεί ότι χθες ο δήμαρχος Παγγαίου Φ. Αναστασιάδης είχε δηλώσει σχετικά:

Εκφράζουμε τον προβληματισμό και τη δυσαρέσκειά μας για τη σύσταση Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης, από την οποία εξαιρούνται οι νομοί Καβάλας και Δράμας, αποδομώντας την όποια περιφερειακή συνείδηση.

Όλες οι προσπάθειες του παρελθόντος έχουν δείξει πως οποιαδήποτε παρόμοια κίνηση δημιούργησε περισσότερα προβλήματα παρά οφέλη για τον τόπο, σε κοινωνικό, οικονομικό αλλά και πολιτικό επίπεδο. Καλούμε, έστω και τώρα, να αποκατασταθεί η αδικία και η Διακομματική Επιτροπή να αφορά το σύνολο της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Διαφημίσεις