Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Κλείνει οριστικά η υπόθεση με τα δίμηνα στον δήμο Παγγαίο

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Με νομοσχέδιο που κατέθεσε το Υπουργείο Εσωτερικών και ψηφίστηκε στις 5 Μαρτίου 2020 κλείνει οριστικά η υπόθεση με τα δίμηνα στον δήμο Παγγαίο. Με τον νέο νόμο κρίθηκαν νόμιμες όλες οι προσλήψεις του προσωπικού δίμηνης διάρκειας και έτσι απαλλάσσονται πειθαρχικά, ποινικά αλλά και από κάθε είδους καταλογισμό όλοι οι καταγγελλόμενοι.

Ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης έγραψε σχετικά:

Οριστική λύση στην καταγγελία για την πρόσληψη υπαλλήλων δίμηνης διαρκείας !!!
Μετά από μια τόσο «αψυχολόγητη» και αβάσιμη καταγγελία του καταγγέλλοντα και ταυτόχρονα αυτοκαταγγελόμενου πρώην αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Βασίλη Ξουλόγη , η οποία οδήγησε στα έδρανα των δικαστηρίων δεκάδες αθώους συνδημότες μας έφτασε η ώρα της Δικαίωσης .
Σε ένα από τα πρώτα Νομοσχέδια που κατέθεσε το Υπουργείο Εσωτερικών και ψηφίστηκε στις 5-Μαρτίου -2020 κρίθηκαν νόμιμες όλες οι προσλήψεις του προσωπικού δίμηνης διάρκειας και έτσι απαλλάσσονται πειθαρχικά, ποινικά αλλά και από κάθε είδους καταλογισμό όλοι οι καταγγελλόμενοι.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω:
Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο ο οποίος με την ιδιότητα του έγκριτου Νομικού, από την περίοδο που ασκούσε τα καθήκοντα του ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και αυτή την περίοδο ως μέλος της σημερινής κυβέρνησης μας στήριξε ανεπιφύλακτα για την δικαίωση μας ,
Τον Υφυπουργό Εσωτερικών Thodoris Livanios για την στήριξη του και την άμεση παρέμβαση του για την διευθέτηση του προβλήματος και
Τους συναδέλφους του ΔΣ της ΚΕΔΕ για την αλληλέγγυα συμπαράσταση τους.

Διαφημίσεις