Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ελευθερούπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Μεταξύ δεκάδων μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ελευθερούπολης “Η ΑΡΩΓΗ”.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Ελευθερούπολης Αρχιμ. Χρυσόστομος Μπένος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, οι αντιδήμαρχοι, Ανδρέας Καλλινικίδης, Χρήστος Μποσμπότης και Κώστας Τσάκαλος και ο δημοτικός σύμβουλος Σταμάτης Ματσάγκος.

Ο Αρχιμανδρίτης κ. Χρυσόστομος, μεταφέροντας τις ευχές του Μητροπολίτη Ελευθερούπολης κ.κ. Χρυσόστομου, απευθυνόμενος στην πρόεδρο και στα μέλη της Αδελφότητος τόνισε, το πόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας από τέτοιου είδους αληθινές προσφορές των ανθρώπων καθώς και την αμέριστη ευλογία που έχουν από τον Θεό όλοι όσοι προσφέρουν αγάπη και στήριξη προς τους εμπερίστατους αδελφούς μας.

Έπειτα τον λόγο έλαβε ο δήμαρχος Παγγαίου κ. Αναστασιάδης, ο οποίος συνεχάρη την Αδελφότητα για το φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει στην περιοχή.
Στη συνέχεια η πρόεδρος της Αδελφότητας κα Ζωή Ματσάγκου, ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Αδελφότητας σε μία εποχή που όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας έχουν την ανάγκη μας.

«Με την ανατολή του νέου χρόνου και της νέας δεκαετίας όλοι δίνουμε νέες υποσχέσεις, βάζουμε νέους στόχους. Μέσα από την Φιλόπτωχο Αρωγή μάθαμε να βάζουμε στόχους για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία. Προσπαθούμε να συμπαρασταθούμε στα προβλήματα των συνανθρώπων μας. Να δώσουμε ένα χέρι βοήθειας, σε κάθε αναξιοπαθούντα αδελφό μας. Και αυτή η προσπάθεια, κάθε νέα χρονιά εντείνεται και βελτιώνεται. Εντείνεται με την δική σας παρουσία, βοήθεια, ενίσχυση και συμπαράσταση στο έργο μας. Με την παρουσία της Εκκλησίας, του Δήμου, των εθελοντών, το έργο της Φιλοπτώχου Αρωγής γίνεται έργο όλων μας. Έτσι την χρονιά που μας πέρασε ήμασταν παρούσες και συνεργαστήκαμε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Στις εκδηλώσεις, για το Τραπέζι της Αγάπης, για την μικρή Ιωάννα, του Σύγχρονου Ωδείου Παγγαίου, ακόμη και με τους Διευθυντές και τα σχολεία του τόπου μας», τόνισε η κ. Ματσάγκου, για να προσθέσει «συμπέρασμα του απολογισμού του 2019 αλλά και των στόχων του 2020 είναι ότι όλοι μαζί βάζουμε ένα λιθαράκι στο χτίσιμο μιας καλύτερης κοινωνίας».

Διαφημίσεις