Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Η Ένωση Αστυνομικών στηρίζει την απόφαση του Δ. Παγγαίου να κλείσει τις παιδικές κατασκηνώσεις της Ν. Περάμου

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Με δελτίο τύπου της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης νομού Θεσσαλονίκης, κάνει γνωστά τα εξής:

Η Ένωσή μας στηρίζει απόλυτα τον δήμαρχο Παγγαίου κ. Αναστασιάδη Φίλιππο για την απόφαση του να αναστείλει την λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων της Ν. Περάμου Καβάλας λόγω covid

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια οι παιδικές κατασκηνώσεις την Ν. Περάμου Καβάλας λειτουργούν με άψογο τρόπο και μάλιστα μια περίοδος (10) δέκα ημερών έχει θεσμοθετηθεί για τα τέκνα των αστυνομικών της Β. Ελλάδας, γεγονός για το οποίο έχει συμβάλλει σημαντικά και η Ένωση μας.

Έτσι λοιπόν , πριν από λίγες εβδομάδες και πάλι ο Δήμος Παγγαίου άναψε το πράσινο φως για την λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων που σημειωτέον κάθε χρόνο επενδύει και σε ανθρώπινο δυναμικό και σε πόρους με αποτέλεσμα οι εν λόγω κατασκηνώσεις να θεωρούνται από τις κορυφαίες στην Ελλάδα.

Τις τελευταίες όμως ημέρες τα επιδημιολογικά δεδομένα άλλαξαν σημαντικά αρνητικά.

Συγχαίρουμε τον δήμαρχο κ. Αναστασιάδη Φίλιππο και τον Δήμο συνολικά για αυτήν την απόφαση της αναστολής λειτουργίας λόγω covid.

Σε κάθε περίπτωση ,προέχει η υγεία των παιδιών μας και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων.
Ευελπιστούμε την επόμενη περίοδο του χρόνου να επέλθει η υγειονομική ομαλότητα που θα σημάνει και την επαναλειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων.

Διαφημίσεις