Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

Καβάλα: Έκλεψαν ζάντες από επιχείρηση και τις πούλησαν σε άλλη

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκε...

«Ημέρα Τσίπουρου στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερών»

Ακολούθησε μας

spot_img

Ο δήμος Παγγαίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση σε συνεργασία με τους αμβυκούχους και τους αμπελοκαλλιεργητές του δήμου, διοργανώνουν την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 από τις 11:00 π.μ. στον παραλιακό πεζοδρόμο της Νέας Περάμου την «Ημέρα Τσίπουρου».

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την προβολή της ιδιαίτερης σημασίας του τσίπουρου ως ελληνικό προϊόν, με αναφορές στην αναγκαιότητα προτίμησης των εγχώριων προϊόντων, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η περσινή εκδήλωση στο πλαίσιο της συμμετοχής της σε διαγωνισμό ανάδειξης της πιο επιτυχημένης διοργάνωσης, που συνδέεται με την τοπική παραγωγή και εντάσσεται στο  πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδας – Βουλγαρίας LOFT (local products and festivals and tourism development), απέσπασε το πρώτο βραβείο, ανάμεσα σε 9 συμμετοχές.

Το μουσικοχορευτικό κομμάτι της εκδήλωσης θα πλαισιωθεί με τη συμμετοχή  Πολιτιστικών Συλλόγων και με ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα, ενώ στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων το «παρών» θα δώσουν και διάφοροι φορείς που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα