Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Γέμισε χαλίκια ο ένας κόμβος της παράκαμψης Ελαιοχωρίου

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Γέμισε και πάλι με χαλίκια, τα οποία εγκυμονούν κινδύνους ατυχήματος για τους διερχόμενους οδηγούς, μικρό τμήμα ενός εκ των τριών κόμβων της παράκαμψης του δημοτικού διαμερίσματος Ελαιοχωρίου του δήμου Παγγαίου.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το τμήμα που οδηγεί από την έξοδο του χωριού με κατεύθυνση προς Νέα Πέραμο και Καβάλα (αριστερά) και προς Μυρτόφυτο και Φωλιά (δεξιά), στον πρώτο κόμβο που συναντάμε ερχόμενοι από Νέα Πέραμο προς Ελαιοχώρι.

Πάνω σε στροφή το μόλις λίγων μέτρων οδικό τμήμα που είναι γεμάτο με χαλίκια

Το συγκεκριμένο τμήμα μόλις λίγων μέτρων, βρίσκεται πάνω σε στροφή κι ενώ μπορεί οι ταχύτητες των οδηγών να είναι χαμηλές, αφού δεν κινούνται ευθεία όπως παλιότερα, ωστόσο ο κίνδυνος ατυχήματος με τόσα χαλίκια στο οδόστρωμα είναι πάντα υπαρκτός, ιδιαιτέρως για τους δικυκλιστές.

Τον Νοέμβριο του 2017 είχε παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα

Για το ίδιο πρόβλημα ο «Ενήμερος» είχε γράψει και πριν από δυο ακριβώς χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 8/11/2017. Τότε η ανταπόκριση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καβάλας ήταν άμεση και μάλιστα με απάντησή της στην εφημερίδα έλεγε: «Σας ενημερώνουμε πως μετά την δημοσίευση σας στις 08/11/2017 για χαλίκια επί του οδοστρώματος στον κόμβο παράκαμψης του Ελαιοχωρίου μετέβηκε συνεργείο της Δ.Τ.Ε. της Π.Ε. Καβάλας και καθάρισε το εν λόγω τμήμα».

Μεγάλα τα οφέλη της παράκαμψης για το Δ.Δ. Ελαιοχωρίου εδώ και δυο χρόνια

Να σημειωθεί καταληκτικά ότι το έργο της παράκαμψης Ελαιοχωρίου, το οποίο ολοκληρώθηκε όταν αντιπεριφερειάρχης Καβάλας ήταν ο Θόδωρος Μαρκόπουλος, συνέβαλε σημαντικά στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φόρτου του εν λόγω δημοτικού διαμερίσματος του δήμου Παγγαίου, ειδικά την περίοδο Αυγούστου – Οκτωβρίου, ωστόσο αυτήν την μικρή «παραφωνία» θα πρέπει να τη δουν και πάλι οι αρμόδιοι και να καθαρίσουν το σημείο από τα επικίνδυνα χαλίκια.

Διαφημίσεις