Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πυρετώδεις προετοιμασίες στο camping της Κεραμωτής

Ημέρα:

spot_img

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες από τη δημοτική αρχή Νέστου, σχετικά με την κατάλληλη προετοιμασία, βάσει των νέων δεδομένων από τον Ε.Ο.Δ.Υ. του camping στην περιοχή της Κεραμωτής.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα συνεργεία του Δήμου Νέστου βρίσκονται στον χώρο, εκτελώντας όλες τις απαραίτητες εργασίες που αφορούν την κατασκήνωση, ώστε αυτή να μπορεί να υποδεχθεί τουρίστες.

«Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία θα καλέσουμε τους υπεύθυνους για να πάρουμε την άδεια και το ειδικό σήμα ασφαλούς προορισμού, όπως προβλέπει η διάταξη για τον COVID 19»

«Όλες οι εργασίες που εκτελούνται έχουν μια στρατηγική, να καλύπτουν τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. Αυτές προβλέπουν συγκεκριμένα πράγματα, όπως αποστάσεις ασφαλείας, από τροχόσπιτο σε τροχόσπιτο. Μέσα από τα νέα δεδομένα απορρέει και η παρέμβαση που γίνεται στον χώρο, ώστε να δεχθούμε όλους όσοι αποφασίσουν να βρεθούν στην Κεραμωτή και φυσικά να έχουμε διασφαλίσει την τήρηση των κανόνων που προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις. Με αυτήν την λογική σχεδιάζουμε και άμεσα δημιουργούμε τις υποδομές αυτές, σε ηλεκτρισμό, υδροδότηση και σε θέσεις στάθμευσης, όπου θα διασφαλίζεται αυτό που προείπαμε, οι οδηγίες. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία θα καλέσουμε τους υπεύθυνους για να πάρουμε την άδεια και το ειδικό σήμα ασφαλούς προορισμού, όπως προβλέπει η διάταξη για τον COVID 19», αναφέρει σχετικά ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης.

«Αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στο camping, θα προχωρήσουμε και στον εξωραϊσμό της Αμμόγλωσσας, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μια ήπια παρέμβαση»

«Ευελπιστούμε στις 15 Ιουνίου, όταν και θα ανοίξουν τα σύνορα, ειδικά με τη Βουλγαρία ότι θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους θα κινηθούν οδικώς, να έρθουν εδώ στην περιοχή μας και να περάσουν όμορφες διακοπές, στο πλαίσιο πάντα των νέων δεδομένων που επιβάλλονται. Αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αυτές στο camping, θα προχωρήσουμε και στον εξωραϊσμό της Αμμόγλωσσας με τη συνδρομή και επίβλεψη των αρχών που επιβάλλεται να μας καθοδηγούν, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μια ήπια παρέμβαση που θα επιτρέψει σε όλους τους επισκέπτες να απολαύσουν το περιβάλλον του τόπου μας», τονίζει ακόμη ο δήμαρχος Νέστου.

«Τα τουριστικά καταλύματα παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και είμαι βέβαιος ότι το τουριστικό ρεύμα αναμένεται να είναι και φέτος εφάμιλλο προηγούμενων ετών…»

Τέλος, όσον αφορά τα τουριστικά καταλύματα στην περιοχή της Κεραμωτής, ο Σάββας Μιχαηλίδης επισημαίνει: «Τα τουριστικά καταλύματα παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και είμαι βέβαιος ότι το τουριστικό ρεύμα αναμένεται να είναι και φέτος εφάμιλλο προηγούμενων ετών, λόγω φυσικά του οδικού τουρισμού από τον οποίο εξαρτάται κυρίως η περιοχή μας. Η διάρκεια της τουριστικής περιόδου δεν μπορεί να προβλεφθεί, γιατί κανείς δεν είναι μάντης. Ένα εισαγόμενο κρούσμα που θα εντοπιστεί στην περιοχή για παράδειγμα την αποκλείει αρχικά, μετά πιο ευρύτερα κι έχουμε αυτόν τον κίνδυνο. Αν είμαστε όμως τυχεροί και τηρούνται όλα τα μέτρα θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...