Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Πυρετώδεις προετοιμασίες στο camping της Κεραμωτής

Παρεμβάσεις από τη δημοτική αρχή Νέστου βάσει των νέων δεδομένων από τον Ε.Ο.Δ.Υ

Ακολούθησε μας

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες από τη δημοτική αρχή Νέστου, σχετικά με την κατάλληλη προετοιμασία, βάσει των νέων δεδομένων από τον Ε.Ο.Δ.Υ. του camping στην περιοχή της Κεραμωτής.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα συνεργεία του Δήμου Νέστου βρίσκονται στον χώρο, εκτελώντας όλες τις απαραίτητες εργασίες που αφορούν την κατασκήνωση, ώστε αυτή να μπορεί να υποδεχθεί τουρίστες.

«Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία θα καλέσουμε τους υπεύθυνους για να πάρουμε την άδεια και το ειδικό σήμα ασφαλούς προορισμού, όπως προβλέπει η διάταξη για τον COVID 19»

«Όλες οι εργασίες που εκτελούνται έχουν μια στρατηγική, να καλύπτουν τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. Αυτές προβλέπουν συγκεκριμένα πράγματα, όπως αποστάσεις ασφαλείας, από τροχόσπιτο σε τροχόσπιτο. Μέσα από τα νέα δεδομένα απορρέει και η παρέμβαση που γίνεται στον χώρο, ώστε να δεχθούμε όλους όσοι αποφασίσουν να βρεθούν στην Κεραμωτή και φυσικά να έχουμε διασφαλίσει την τήρηση των κανόνων που προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις. Με αυτήν την λογική σχεδιάζουμε και άμεσα δημιουργούμε τις υποδομές αυτές, σε ηλεκτρισμό, υδροδότηση και σε θέσεις στάθμευσης, όπου θα διασφαλίζεται αυτό που προείπαμε, οι οδηγίες. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία θα καλέσουμε τους υπεύθυνους για να πάρουμε την άδεια και το ειδικό σήμα ασφαλούς προορισμού, όπως προβλέπει η διάταξη για τον COVID 19», αναφέρει σχετικά ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης.

«Αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στο camping, θα προχωρήσουμε και στον εξωραϊσμό της Αμμόγλωσσας, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μια ήπια παρέμβαση»

«Ευελπιστούμε στις 15 Ιουνίου, όταν και θα ανοίξουν τα σύνορα, ειδικά με τη Βουλγαρία ότι θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους θα κινηθούν οδικώς, να έρθουν εδώ στην περιοχή μας και να περάσουν όμορφες διακοπές, στο πλαίσιο πάντα των νέων δεδομένων που επιβάλλονται. Αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αυτές στο camping, θα προχωρήσουμε και στον εξωραϊσμό της Αμμόγλωσσας με τη συνδρομή και επίβλεψη των αρχών που επιβάλλεται να μας καθοδηγούν, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μια ήπια παρέμβαση που θα επιτρέψει σε όλους τους επισκέπτες να απολαύσουν το περιβάλλον του τόπου μας», τονίζει ακόμη ο δήμαρχος Νέστου.

«Τα τουριστικά καταλύματα παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και είμαι βέβαιος ότι το τουριστικό ρεύμα αναμένεται να είναι και φέτος εφάμιλλο προηγούμενων ετών…»

Τέλος, όσον αφορά τα τουριστικά καταλύματα στην περιοχή της Κεραμωτής, ο Σάββας Μιχαηλίδης επισημαίνει: «Τα τουριστικά καταλύματα παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και είμαι βέβαιος ότι το τουριστικό ρεύμα αναμένεται να είναι και φέτος εφάμιλλο προηγούμενων ετών, λόγω φυσικά του οδικού τουρισμού από τον οποίο εξαρτάται κυρίως η περιοχή μας. Η διάρκεια της τουριστικής περιόδου δεν μπορεί να προβλεφθεί, γιατί κανείς δεν είναι μάντης. Ένα εισαγόμενο κρούσμα που θα εντοπιστεί στην περιοχή για παράδειγμα την αποκλείει αρχικά, μετά πιο ευρύτερα κι έχουμε αυτόν τον κίνδυνο. Αν είμαστε όμως τυχεροί και τηρούνται όλα τα μέτρα θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα