Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

Ξαναλειτουργεί ο παλιός θερινός κινηματογράφος «ΣΙΝΕ REX» στη Χρυσούπολη

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Τον παλιό θερινό κινηματογράφο «ΣΙΝΕ REX», ο οποίος λειτουργούσε στη Χρυσούπολη, πριν από πολλά χρόνια, αναβίωσε ο Δήμος Νέστου, με εντολή του Δημάρχου Σάββα Μιχαηλίδη, προσφορά στα πολιτιστικά πράγματα της περιοχής και στους δημότες του.

Το θερινό σινεμά θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν, όλοι οι δημότες, ενώ λειτουργεί ήδη στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Ιστορίας και Τέχνης και οι δημότες, μικροί και μεγάλοι, θα μπορούν να απολαμβάνουν βραδιές δροσιάς και θεάματος. Η πρεμιέρα έγινε με την προβολή ιστορικού ντοκιμαντέρ και την προβολή ελληνικής ταινίας, με την ευκαιρία των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Χρυσούπολης και της ευρύτερης περιοχής, το περασμένο Σάββατο.

Από σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020, καθημερινά θα προβάλλονται δυο ταινίες, μια παιδική στις 20,50’ και μια ελληνική ή ξένη ταινία για όλους στις 22,15’, σύμφωνα με το πρόγραμμα που δημοσιεύεται στη συνέχεια.

Ο χώρος είναι διαμορφωμένος, με όλους τους όρους προστασίας της υγείας σύμφωνα με τις οδηγίες και την αυστηρή τους ενώ οι παρευρισκόμενοι, θα μπορούν να απολαμβάνουν το αναψυκτικό ή τον καφέ τους, με παραγγελίες από κάποιο ντελίβερι της πόλης.

Το πρόγραμμα

Διαφημίσεις