Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης από την ΕΥνεστία του Δήμου Νέστου

Ακολούθησε μας

Το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥνεστία του Δήμου Νέστου πραγματοποίησε από την Δευτέρα 19-04-2021 ως και την Μ. Πέμπτη 29-09-2021 διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής αρχικά σε 470 ωφελούμενους του ΤΕΒΑ- FEAD και στην συνέχεια στους 350 ωφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου, οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η υλοποίηση του ανωτέρω προγράμματος έχει ως στόχο την χορήγηση σε τακτά χρονικά διαστήματα στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας με βασικά είδη τροφίμων , οι οποίοι λόγω των έκτακτων κοινωνικοοικονομικών συνθηκών που βιώνουν έχουν επέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και μια ευγενής δράση από το προσωπικό των πέντε παιδικών σταθμών του Δήμου. Πασχαλινά δώρα, ευχές αλλά και χειροποίητα κουλουράκια την Μ. Πέμπτη μοιράσθηκαν κατ’ οίκον στα παιδάκια των παιδικών από το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Ο Δήμαρχος Νέστου κ. Σάββας Μιχαηλίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥνεστία, κ. Γατούλα Μαρία που είχε την εποπτεία όλων των δράσεων, εκφράζουν τις βαθύτατες ευχαριστίες τους στο προσωπικό του Νομικού προσώπου και στο προσωπικό του Δήμου, οι οποίοι ήταν αρωγοί στην όλη προσπάθεια.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα