Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Wood Water Wild Festival: Μια γιορτή της φύσης που συμπλήρωσε 11 χρόνια

Ημέρα:

spot_img

Το 11ο Wood Water Wild Festival, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 22 και 23 Ιουνίου στο περιβαλλοντικό μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας, είναι πλέον γεγονός.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6), οι διοργανωτές της, δηλαδή ο δήμος Καβάλας και η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», καθώς και ο πολιτιστικός σύλλογος της Παλιάς Καβάλας.

Δ. Τσανάκα: «Ελπίζουμε ότι και η νέα διοίκηση του δήμου Καβάλας να το κρατήσει. Δεν πρέπει τέτοιες δραστηριότητες να πετάγονται στα σκουπίδια»

«Η περιοχή της Παλιάς Καβάλας είναι ό,τι καλύτερο για όλους, μικρούς και μεγάλους. Από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσαμε αυτήν την εκδήλωση με ενθουσιασμό. Δεν είναι τυχαίο πως το συγκεκριμένο φεστιβάλ έμεινε για τόσα χρόνια ζωντανό. Ελπίζουμε ότι και η νέα διοίκηση του δήμου Καβάλας να το κρατήσει. Δεν πρέπει τέτοιες δραστηριότητες να πετάγονται στα σκουπίδια», σημείωσε στις δηλώσεις της η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, η οποία συνέχαρη τον Γιάννη Προμούσα, ο οποίος, όπως υπογράμμισε έβαλε την ψυχή του για το WWWF.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 11ου Wood Water Wild Festival

Το πρόγραμμα του φετινού WWWF περιλαμβάνει αναρρίχηση, εναέριο πέρασμα, τοξοβολία, χρωματοσφαίριση, νυχτερινή πεζοπορία, αφήγηση παραμυθιών, πεζοπορία στον δρόμο του νερού, ιππασία, γιόγκα στην φύση, προσανατολισμός, εργαστήρι ξυλογλυπτικής , πράσινο εργαστήρι, δενδροπερπατήματα. Επίσης, θεατρικό εργαστήρι, καθαρισμό μονοπατιού, ζωγραφική προσώπου για παιδιά, πρωινό με παραδοσιακές πίτες, υπαίθρια αγορά, 10ος αγώνας στον δρόμο του νερού, ποδηλατόβολτα στο βουνό, ελεύθερο ανταλλακτήριο βιβλίου, παρουσίαση λειτουργίας νερόμυλο και συναυλίες με τους bonsai, baildsa, nightstalker.

«Είναι μια γιορτή της φύσης που ξεκινήσαμε πριν από 11 χρόνια»

Από τη μεριά του ο Γιάννης Προμούσας εκ μέρους του πολιτιστικού συλλόγου της Παλιάς Καβάλας, τόνισε στις δηλώσεις του: «Διατηρήσαμε το φεστιβάλ μας στα δύσκολα όταν περάσαμε από τον δήμο Φιλίππων στον δήμο Καβάλας. Είναι μια γιορτή της φύσης που ξεκινήσαμε πριν από 11 χρόνια. Πήραμε τα μηνύματα από τον κόσμο που το εκτίμησε και το φτάσαμε ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμο Καβάλας και τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», καθώς και τα μέλη του συλλόγου της Παλιάς Καβάλας, όπως επίσης και τους εθελοντές μας. Επίσης, ευχαριστώ προσωπικά τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα και την Αναστασία Ιωσηφίδου για τη στήριξή τους», επισήμανε σχετικά ο κ. Προμούσας.

Α. Ιωσηφίδου: «Όσο πιο μεγάλη δύναμη έχει το φεστιβάλ τόσο πιο δυναμική είναι και η προβολή της Καβάλας»

Από τη μεριά της η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Αναστασία Ιωσηφίδου τόνισε ότι «περιμένουμε όλο τον κόσμο της Καβάλας, αλλά και της περιφέρειας, καθώς και απ’ όλη την Ελλάδα να έρθουν στο WWWF και να το στηρίξουν. Όσο πιο μεγάλη δύναμη έχει το φεστιβάλ τόσο πιο δυναμική είναι και η προβολή της Καβάλας. Περιμένουμε λοιπόν από τον κόσμο να το αγκαλιάσει και να το ζήσει».

Τέλος, ο Ντίνος Θωμαδάκης ανέφερε ότι το περιβαλλοντικό μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας αποτελεί προορισμό για όλες τις οικογένειες και συμπλήρωσε ότι το στοίχημα έχει πλέον κερδηθεί. ”Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο. Ελπίζουμε ο κόσμος να ανέβει και να γνωρίσει τη φύση”.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...

Κ. Σιμιτσής: Δεν ασχολούμαι με τον κανονισμό στάθμευσης της Παναγίας

Κατηγορηματικά διαψεύδει ότι θα αναλάβει ως νομικός τους επαγγελματίες...

Ολοκληρώθηκε στο Μετρό Συντάγματος η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών

Με μεγάλη επιτυχία και την προσέλευση πολύ κόσμου της...

Κρας τεστ για τις αντοχές των υποδομών της Θάσου

Γιάννης Μαρκιανός: Θεωρώ ότι θα καταφέρουμε και φέτος /...

«Σκηνές από έναν γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στο «ΑΥΛΑΙΑ» Θεσσαλονίκης

Κριτική από τον Παύλο Λεμοντζή«O Αύγουστος Στρίντμπεργκ είπε κάποτε:...