Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Ο.Λ.Κ.: Κοπή Βασιλόπιτας και ενίσχυση του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 η κοπή Βασιλόπιτας των εργαζομένων στην Ο.Λ.Κ. Α.Ε., παρουσία του προέδρου του Οργανισμού, κ. Γιώργου Φιλόσογλου και της Διευθύνουσας Συμβούλου, κας. Άννας Θυσιάδου.

Η κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε με όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, ενώ στις δύο Βασιλόπιτες οι οποίες κόπηκαν αντιστοιχούσαν και δύο συμβολικά δώρα σε όσους κέρδισαν τα φλουριά.

Παράλληλα, η Ο.Λ.Κ. Α.Ε. συμμετείχε στην πρωτοβουλία της επιχείρησης εστίασης της Καβάλας «Κουτούκι του Σαρρή», ενισχύοντας το έργο του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Γιάννης Σαρρής, ο οποίος για 3η συνεχόμενη χρονιά διέθεσε όλα τα έσοδα της ημέρας για τη «μάχη» κατά του καρκίνου, ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Οργανισμού και τους εργαζόμενους «για την απόφαση να συνδράμουν σε αυτόν τον ιερό σκοπό και ιδιαίτερα την κα. Θυσιάδου η οποία χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας να βοηθήσουμε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη», όπως δήλωσε ο ίδιος.

Εκ της Ο.Λ.Κ. Α.Ε.

spot_img

Διαφημίσεις