Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Καβάλα: Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο ανατράπηκε στην περιοχή της...

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Η Ο.Λ.Κ. Α.Ε. εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο της Φωτεινής Λαζαρίδου

Ακολούθησε μας

Η Ο.Λ.Κ. Α.Ε. εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο της συνταξιούχου πολιτικού μηχανικού, Φωτεινής Λαζαρίδου, η οποία «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης 19 Ιανουαρίου 2021, σε ηλικία 67 ετών.

Η Φωτεινή Λαζαρίδου ανήκε επί χρόνια στην οικογένεια του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας, αφήνοντας ανεξίτηλο όχι μόνον το αποτύπωμα της εξαιρετικής δουλειάς, της άριστης κατάρτισης και της παραγωγικής συνεργασίας της με όλο το προσωπικό, αλλά κυρίως του ίδιου του χαρακτήρα της, το αποτύπωμα ενός ανθρώπου με ήθος, χαμόγελο και ευγένεια, ενός ανθρώπου που ενθάρρυνε χωρίς αντάλλαγμα και έδινε αξία στις ανθρώπινες σχέσεις, επαγγελματικές και μη, με την ίδια τη στάση του.

Η Φωτεινή Λαζαρίδου, εκτός από εξαιρετική πολιτική μηχανικός, κάτι το οποίο απέδειξε και κατά τη θητεία της στον Οργανισμό, ήταν και ένα ανήσυχο, καλλιτεχνικά, πνεύμα, καθώς εμπνεύστηκε την ιδέα της έκδοσης ενός φωτογραφικού λευκώματος με θέμα το επιβατικό λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» και το εμπορικό λιμάνι «Φίλιππος Β’», μια έκδοση η οποία θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα και θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της.

Καλό Παράδεισο και καλή δύναμη στους οικείους της.

Θα τη θυμόμαστε πάντα με αγάπη και χαμόγελο, όπως της αξίζει…

Εκ της Ο.Λ.Κ. Α.Ε.

Εργαζόμενοι στον ΟΛΚ: Η προσφορά της ήταν τεράστια

Με μεγάλη μας λύπη οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας πληροφορηθήκαμε την απώλεια της αγαπημένης μας συνάδελφου Πολιτικού Μηχανικού Φωτεινής Λαζαρίδου της Τιτίκας Λαζαρίδου της δικής μας Τιτίκας.
Αν και συνταξιούχος επί σχεδόν μία δεκαετία παρέμενε πάντα στο πλευρό μας, σε όποια υπηρεσιακή και προσωπική ανάγκη είχαν οι Διοικήσεις και οι εργαζόμενοι του ΟΛΚ. Η προσφορά της στο λιμάνι τεράστια. Με τις γνώσεις της, την εργατικότητα της και την αποφασιστικότητα που την διέκρινε συνέβαλε καταλυτικά στην ανάπτυξη και την λειτουργία του Οργανισμού.
Για περισσότερα από 30 έτη εργαζόμενη στο Λιμενικό Ταμείο Καβάλας και στον μετέπειτα Οργανισμό Λιμένος Καβάλας, υπήρξε φίλη, συνεργάτης, συνάδελφος και υποδειγματική υπάλληλος στη θέση της Διευθύντριας Τεχνικής Υπηρεσίας.
Μεγάλα και σημαντικά έργα στον Νομό Καβάλας φέρνουν το στίγμα της ως υπηρεσιακού παράγοντα, όπως:
-Διαπλάτυνση, επέκταση και θωράκιση προσήνεμου μόλου Κεντρικού Λιμένα Καβάλας,
-Αίθουσα επιβατών και ανάπλαση παραλιακού μετώπου Κεντρικού Λιμένα Καβάλας
-Κατασκευή Εμπορικού Λιμένα Καβάλας ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β’,
-Έργα επέκτασης του λιμένα Κεραμωτής,
-Πλωτές εγκαταστάσεις Κεντρικού Λιμένα Καβάλας,
-Λιμενικά έργα στον Λιμένα και Πρίνο της Θάσου
Η Τιτίκα ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος που όλοι θα θυμούνται πάντα για την αγάπη προς τους συναδέλφους της, την εντιμότητα και τον ειλικρινή χαρακτήρα της, την εργατικότητα, την ακεραιότητα και το ήθος της.
Την ευχαριστούμε από βάθη καρδίας για όσα μας πρόσφερε.
Θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγο και στα παιδιά της.

Εκ του Συλλόγου εργαζομένων της Ο.Λ.Κ. Α.Ε.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα