Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βασίλης Λεμονίδης: Γιορτή ολόκληρης της πόλης η «Λευκή Νύχτα»

Ημέρα:

spot_img

Γιορτή όχι μόνο της αγοράς, αλλά ολόκληρης της πόλης, χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλης Λεμονίδης, την «Λευκή Νύχτα», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης την ερχόμενη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον «Ενήμερο» ο πρόεδρος του Ε.Σ.Κ., το διάστημα που απομένει μέχρι και την άλλη Παρασκευή θα ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε η φετινή «Λευκή Νύχτα» να είναι ακόμη καλύτερη από αυτήν που για πρώτη φορά διοργανώθηκε το 2014.

«Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο…»

«Είμαστε σχεδόν έτοιμοι, καθώς ήδη έχουμε έρθει σε επαφή με τα μουσικά σχήματα που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση, ενώ υπάρχει ετοιμότητα και για τα δρώμενα που θα εξελιχθούν στο κέντρο της πόλης την ερχόμενη Παρασκευή. Η φετινή «Λευκή Νύχτα» θα είναι μια γιορτή, όχι μόνο της αγοράς, αλλά και ολόκληρης της πόλης. Τα δρώμενα θα είναι πολλά περισσότερα από πέρυσι, όχι μόνον μουσικά, αλλά και αθλητικού περιεχομένου. Για αυτό ευχαριστούμε την Ένωση Καλαθοσφαίρισης που θα μετέχει στην γιορτή, ενώ πολλά θα είναι και τα event, για όλες τις ηλικίες. Έχουμε την ανάγκη όλοι μας να κάνουμε γιορτές, να γίνεται ανάταση ηθικού. Τα προβλήματα βεβαίως και δεν φεύγουν, δεν τελειώνουν, αλλά δεν μπορούμε να ζούμε με μιζέρια και να γυρνάμε τον χρόνο πίσω. Προχωράμε μπροστά, θα κάνουμε την «Λευκή Νύχτα» ακόμη πιο έντονη και θα προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε ακόμη περισσότερο κόσμο, διότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Πέρυσι υπήρξαν κάποια παράπονα, τα οποία φέτος προσπαθούμε να μην υπάρχουν», τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Βασίλης Λεμονίδης.

«Ας αφήσουμε για κάποιες ώρες τις αρνητικές σκέψεις στο σπίτι…»

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, υπογράμμισε με έμφαση ότι όσον αφορά την διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» δεν ανήκουν όλα στην αρμοδιότητά του Συλλόγου.

«Το που θα γίνουν κάποια δρώμενα ή μέχρι ποιο σημείο θα πεζοδρομηθεί η οδός Ομονοίας, δεν είναι μόνο δική μας αρμοδιότητα. Δεν είναι δυνατό να δεχόμαστε τα πυρά για όλα. Υπάρχει συνεργασία με την «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», με τον δήμο Καβάλας, με το Επιμελητήριο, αλλά και την αντιπεριφέρεια, είναι πολύ καλή και θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να υπάρχει καλή διάθεση από όλους χρειάζεται και έστω για λίγες ώρες ας αφήσουμε τις αρνητικές σκέψεις στο σπίτι, να διασκεδάσουμε και να καταναλώσουμε», σημείωσε καταληκτικά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

Πηγή: Ενήμερος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...

Κ. Σιμιτσής: Δεν ασχολούμαι με τον κανονισμό στάθμευσης της Παναγίας

Κατηγορηματικά διαψεύδει ότι θα αναλάβει ως νομικός τους επαγγελματίες...

Ολοκληρώθηκε στο Μετρό Συντάγματος η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών

Με μεγάλη επιτυχία και την προσέλευση πολύ κόσμου της...

Κρας τεστ για τις αντοχές των υποδομών της Θάσου

Γιάννης Μαρκιανός: Θεωρώ ότι θα καταφέρουμε και φέτος /...

«Σκηνές από έναν γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στο «ΑΥΛΑΙΑ» Θεσσαλονίκης

Κριτική από τον Παύλο Λεμοντζή«O Αύγουστος Στρίντμπεργκ είπε κάποτε:...