Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Απάτη 18.000 ευρώ σε βάρος επιχείρησης στην περιοχή του Παγγαίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του...

Ενημέρωση για την προέλευση των κρουσμάτων κορωνοϊού ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος

Ακολούθησε μας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας απέστειλε επιστολή προς τον ΕΟΔΥ, τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Καβάλας, στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων στο νομό Καβάλας. Αυτό συμβαίνει επειδή στη δομή φιλοξενίας προσφύγων της περιοχής βρέθηκαν θετικά άτομα και βρίσκονται καθημερινά, μέχρι την εκτόνωση της νόσου στη δομή.

Σύμφωνα όμως με τις καθημερινές ανακοινώσεις, κατά τις οποίες αναφέρονται ανά νομό ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων, η Καβάλα καταγράφεται με αυξημένο αριθμό, χωρίς να υπάρχει καμιά διευκρίνιση που και σε ποιες πόλεις του νομού καταγράφονται. Θεωρούμε ότι θα έπρεπε να υπάρχει μια πλήρη και αναλυτική ενημέρωση, ώστε να μη διερωτάται ο κόσμος για την προέλευση των κρουσμάτων. Είναι διαφορετικό τα κρούσματα να βρίσκονται σε μια κλειστή δομή από το να είναι διάσπαρτα στην κοινωνία μιας πόλης.  Στην πρώτη περίπτωση είναι δυνητικά ελεγχόμενα και η ανησυχία των πολιτών πιο ήπια. Στην περίπτωση όμως που δεν γίνεται αναφορά για το που εντοπίζονται τα κρούσματα ο φόβος της διασποράς πανικοβάλλει τους πολίτες, δημιουργώντας φόβο και ανασφάλεια με αποτέλεσμα όλο αυτό να έχει αντίκτυπο και στην αγορά αφού όλο αυτό το τελευταίο διάστημα οι καταναλωτές  φοβούνται να κυκλοφορήσουν στην αγορά προξενώντας  μια δυσπραγία.

Παράκληση λοιπόν να υπάρχει μια πλήρης και αναλυτική ενημέρωση, όπου θα αναφέρεται η προέλευση και να γίνεται διαχωρισμός των κρουσμάτων που είναι μαζικά σε μια δομή, όπως και σε κάθε Δήμο και Δημοτικό Διαμέρισμα χωριστά, ώστε και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας να είναι σε θέση να ενημερώνουν εμπεριστατωμένα τους πολίτες.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα