Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Χρήστος Ποτόλιας: Να αποδοθεί η «Ροδόπη» στους δημότες της Καβάλας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Να αποδοθεί η «Ροδόπη» ως ελεύθερος χώρος πάρκινγκ στους δημότες της Καβάλας και ζητά ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Χρήστος Ποτόλιας.

Ειδικότερα σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, ο κ. Ποτόλιας αναφέρει τα εξής:

κ. Πρόεδρε,

Πολύ κλάμα πέφτει τελευταία για τους χώρους στάθμευσης στην πόλη μας. Βέβαια κουβέντα δε γίνεται συνολικά για το κυκλοφοριακό χάος στην πόλη στο κέντρο και στις συνοικίες. Ένα χάος και ασχήμια που προέκυψε από την άναρχη ανοικοδόμηση, η οποία μαζί με την εμπορευματοποίηση της γης και την αντιπαροχή, δημιούργησαν μία πόλη από στολίδι σε φυσική ομορφιά, σε εφιάλτη για τους κατοίκους της.

Για τίποτε από τα παραπάνω δε γίνεται λόγος από τις παρατάξεις και τα κόμματα που τις στηρίζουν και για το χάλι που έχουν δημιουργήσει διαχρονικά στην πόλη.

Μόνο το κλάμα τους ακούγεται:

Τι θα γίνει τώρα που έκλεισε το παρκινγκ για την κυκλοφορία στο κέντρο; Τι θα γίνει αν κλείσουν κι άλλα; Άλλωστε, απ’ ότι λένε, κανένα δεν είναι νόμιμο! Βέβαια δεν μπαίνουν στον κόπο να μας πουν, είναι «νόμιμο» να βρίσκονται όλες οι δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες στο κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι δημότες να κατεβαίνουν στο κέντρο με το ΙΧ αυτοκίνητο τους, αφού ουσιαστικά η μαζική συγκοινωνία δεν υπάρχει; Είναι «νόμιμο» να μην υπάρχουν περιμετρικά του κέντρου παρκινγκ, ώστε να μην εισέρχονται αυτοκίνητα στο κέντρο; Θα το ξανά πούμε, είναι «νόμιμη» η ελεγχόμενη στάθμευση σε δημόσιο χώρο στο κέντρο της πόλης;

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!

Μία είναι η λύση που προτείνει η Λαϊκή Συσπείρωση:

Το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της Δευτέρας (18-01-2021), να πάρει απόφαση για το άνοιγμα του παρκινγκ εδώ και τώρα.

Η λειτουργία του να γίνει με υπαλλήλους του Δήμου.

Η χρήση του να είναι δωρεάν από τους δημότες.

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΟΤΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

spot_img

Διαφημίσεις