Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας τίμησε τον Θ. Τσιαλό και την Λ. Τσακαλίδου

Ακολούθησε μας

Τον Πλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος κ. Θωμά Τσιαλό, ο οποίος διετέλεσε Λιμενάρχης Καβάλας από το 2013 μέχρι και σήμερα, τίμησαν η Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα και το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την έναρξη της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, χθες στις 7 το απόγευμα.

Η παρουσία του στην Καβάλα ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και η συνεργασία του με το Δήμο Καβάλας άριστη. Η δήμαρχος τόνισε ότι ο κ. Τσιαλός ήταν ο μακροβιότερος Λιμενάρχης χαρακτηρίζοντάς τον έναν εξαιρετικό αξιωματικό που τιμάται για την προσφορά του στην Καβάλα και τη συνεργασία που είχε με το δήμο Καβάλας στον οποίο ήταν συμπαραστάτης. Μάλιστα τόνισε ότι υπήρχε κοινή αντιμετώπιση του προσφυγικού με τον ίδιο και με σοβαρότητα και αλληλεγγύη βοήθησε σ’ ένα τόσο σημαντικό θέμα. Τον χαρακτήρισε εξαιρετικό οικογενειάρχη και τον προέτρεψε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Καβάλα από άλλη θέση. Ο ίδιος ευχαρίστησε για την πολύ μεγάλη τιμή που του έκανε το Δημοτικό Συμβούλιο, χαρακτηρίζοντάς την ως πρωτόγνωρη αναγνώριση. Πρόσθεσε, δε, ότι πάντοτε έβγαζε τον καλό του εαυτό στην Υπηρεσία αλλά στην Καβάλα τον έβγαλε ακόμη περισσότερο εκφράζοντας την πίστη του ότι θα μείνει στην Καβάλα.
Ακολούθως το Σώμα τίμησε τη Λυδία Τσακαλίδου, μέλος της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων του Τραμπολίνο, που απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο στο Ομαδικό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Η κα Τσανάκα εξήρε τις επιδόσεις της νεαρής αθλήτριας και της ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες στο μέλλον.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα