Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Το Δημαρχείο Καβάλας «πλημμύρισε» από κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, καθώς και το προσωπικό του Δήμου, είχαν την ευκαιρία να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων ακούγοντας χαρμόσυνους ήχους, τις ζεστές φωνές των παιδιών και τις εγκάρδιες ευχές των εκπροσώπων πολλών φορέων και συλλόγων της πόλης.

Στο γραφείο του Δημάρχου Καβάλας και στην κεντρική είσοδο του Δημαρχιακού μεγάρου,βρέθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Προυσαλιωτών Καβάλας, της Λέσχης Ποντίων Καβάλας, του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής, της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καβάλας, του Ομίλου Ποντίων Χορευτών, του Συλλόγου Εβριτών Νομού Καβάλας, του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμΕΑ Νομού Καβάλας και της μπάντας της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας.

Ο κ. Μουριάδης ευχαρίστησε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους για την διατήρηση των παραδοσιακών εθίμων και για την αδιάλειπτη προσπάθεια μεταλαμπάδευσης των αξιών της ποντιακής και της εβρίτικης κουλτούρας, υποσχέθηκε πως θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που του παρέχει η σημερινή οικονομική κατάσταση του Δήμου, για να στηρίξει το έργο των συλλογικοτήτων που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από το 2019 για όλους τους καβαλιώτες.

Διαφημίσεις