Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Τι πρότεινε ο Εμπορικός Σύλλογος στον δήμο Καβάλας για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Γιάννης Κελγιώργης: Να κάνουμε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε να βγει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Εφαρμόσιμες χωρίς κάποια επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, είναι οι προτάσεις που κατέθεσε προς τον Δήμο Καβάλας, ο Εμπορικός Σύλλογος για τις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Όπως τόνισε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο γραμματέας του ΕΣΚ, Γιάννης Κελγιώργης, ο Σύλλογος έδωσε το «παρών» σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, κατόπιν πρόσκλησης του Δήμου.

Bazaar, έκθεση ανθοκομίας, έκθεση ζωγραφικής, φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ, διαγωνισμός φωτογραφίας και επαναλειτουργία του θεσμού του διαγωνισμού της καλύτερα στολισμένης βιτρίνας, μερικές από τις προτάσεις του ΕΣΚ

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας προσήλθε σε αυτή τη συνάντηση όπως και οι υπόλοιποι φορείς με τις προτάσεις του, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι χωρίς κάποιο επιπρόσθετο οικονομικό κόστος για τον Δήμο Καβάλας. Μερικές από αυτές τις προτάσεις είναι για παράδειγμα να υπάρχουν bazaar, έκθεση ανθοκομίας, έκθεση ζωγραφικής, φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ του Εμπορικού Συλλόγου, διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Καβάλα Χριστούγεννα 2018», με τη βοήθεια του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας, όπως επίσης να λειτουργήσει και πάλι ο θεσμός του διαγωνισμού της καλύτερα στολισμένης βιτρίνας, ώστε να μπουν στη διαδικασία συνάδελφοι έναντι κάποιου επάθλου και να κάνουμε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε όποιος κατεβαίνει στην αγορά είτε Καβαλιώτης είτε τουρίστας, να βλέπει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα στα καταστήματά μας», ανέφερε σχετικά στις δηλώσεις του ο κ. Κελγιώργης.

«Ο δήμαρχος μας εξέφρασε την επιθυμία ότι θα τρέξουν τις διαδικασίες, γιατί υπάρχουν κάποια γραφειοκρατικά θέματα, για να τεθεί σε λειτουργία και πάλι το παγοδρόμιο στο νότιο μέρος της πλατείας…»

Ερωτηθείς για το πως είδε η δημοτική αρχή τις προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, ο κ. Κελγιώργης απάντησε: «Ο κ. δήμαρχος ό,τι του δώσαμε τα είδε πολύ θετικά. Εμείς αφήσαμε τις προτάσεις μας να τις επεξεργαστούν και είπαμε ότι θέτουμε τον Εμπορικό Σύλλογο, στη διάθεσή του, ώστε να είμαστε αρωγοί όπου μας ζητηθεί». Σε ερώτηση για το αν ο ΕΣΚ θα μείνει ικανοποιημένος από τον φετινό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης, ο γραμματέας του ΕΣΚ, απάντησε: «Υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Δεδομένου όμως ότι η διοίκηση του Δήμου ανέλαβε εδώ και λίγους μήνες δεν έχει και τον επαρκή χρόνο που χρειάζεται για να γίνει όλος αυτός ο στολισμός. Από εκεί και πέρα μας εξέφρασε την επιθυμία ο δήμαρχος ότι θα τρέξουν τις διαδικασίες, γιατί υπάρχουν κάποια γραφειοκρατικά θέματα, για να τεθεί σε λειτουργία και πάλι το παγοδρόμιο στο νότιο μέρος της πλατείας, κάτι που δίνει από μόνο του μία ζωή και είναι σίγουρα μια ατραξιόν για την πόλη μας».

Βαρύτητα στους πεζόδρομους και στον Άγιο Νικόλαο, αλλά και στον φωτισμό της πόλης, σε κάποια κτήρια, οδούς και δρόμους, με φωτιζόμενα χριστουγεννιάτικα στολίδια

«Θα υπάρξει μία βαρύτητα στους πεζόδρομους και στον Άγιο Νικόλαο, με κάποιες τοπικές μπάντες, μας είπε επίσης ότι θα υπάρχει μία ιδιαίτερη βάση στον φωτισμό της πόλης, σε κάποια κτήρια, οδούς και δρόμους, που θα στολιστούν με φωτιζόμενα χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάτι καινούργιο για την φετινή χρονιά και θα επικεντρωθεί με όλες του τις δυνάμεις με τη νέα χρονιά, πάντα σε συνεργασία με τους φορείς της εννοώντας τον εμπορικό κόσμο και τον επιχειρηματικό κόσμο, ώστε να γίνει κάτι καινούργιο για το νέο έτος για το 2020, για να κάνουμε κάτι εφάμιλλο της «Ονειρούπολης» , όχι ανταγωνιστικό, αλλά όποιος επισκέπτης βρίσκεται στη Δράμα να έρχεται και στην πόλη της Καβάλας να τον κρατάμε μία με δύο μέρες και εμείς εδώ στην πόλη μας», κατέληξε χαρακτηριστικά ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

Διαφημίσεις