Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

Παραμένει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ο Ιωάννης Καραμανλής

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,...

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

Τις εκδηλώσεις στο «Ασημακοπούλου» παρουσίασαν η δήμαρχος Καβάλας και η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»

Ακολούθησε μας

spot_img

Τις εκδηλώσεις «Παρά πόδας με τον πολιτισμό» παρουσίασαν σήμερα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα και η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Αναστασία Ιωσηφίδου.

Το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων ανοίγει αύριο Πέμπτη με την Ματούλα Ζαμάνη και τα «Μωρά στη Φωτιά», ενώ την Παρασκευή, στο πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου», τη σκυτάλη θα πάρουν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και οι «Μπλε».

Ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί με την ίδια διαδικασία της Πρωτομαγιάς

Η δήμαρχος Καβάλας, στις δηλώσεις της, επισήμανε ότι για τη διευκόλυνση των θεατών, θα χρησιμοποιηθεί για την στάθμευση των αυτοκινήτων, ο προαύλιος χώρος του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», ενώ για τις μετακινήσεις από το στάδιο στο γήπεδο προσφέρθηκε να συνδράμει και το αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει δοθεί άδεια από την 20η Τεθωρακισμένη Μεραρχία για την παραχώρηση του «Ασημακοπούλου», η δήμαρχος Καβάλας απάντησε ότι έχει ενημερωθεί ο διοικητής, με μια διαδικασία ανάλογη, όπως έγινε για την χρήση του στρατοπέδου κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Οι συζητήσεις για την παραχώρηση του «Ασημακοπούλου» αμέσως μετά τις εκλογές

Παράλληλα, η δήμαρχος Καβάλας τόνισε ότι οι συζητήσεις για την παραχώρηση του «Ασημακοπούλου» στον δήμο Καβάλας θα αρχίσουν αμέσως μόλις σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της το στρατόπεδο να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές πολιτιστικές δράσεις

«Ήταν μια καλή ευκαιρία να καθαριστεί ο χώρος με τις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς, όπως και με αυτές του μουσικού διημέρου. Θέλουμε ο κόσμος να μάθει για το στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» και επιθυμούμε να ενταχθεί στον κοινωνικό ιστό της πόλης για πολιτιστικές εκδηλώσεις. Θα δείτε μέσα στην πενταετία της παρούσας διοίκησης του δήμου Καβάλας ότι υπάρχει σχέδιο για να αξιοποιηθεί κατάλληλα το εν λόγω στρατόπεδο», ανέφερε από την μεριά της η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Αναστασία Ιωσηφίδου.

Οι συναυλίες και τις δυο ημέρες θα αρχίσουν στις 8 το βράδυ, ενώ το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ ανά ημέρα. Τα έσοδα της δεύτερης ημέρας θα περιέλθουν στο σύνολό τους στον δήμο Καβάλας. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από το περίπτερο τουριστικών πληροφοριών του δήμου Καβάλας και στο καφέ «Αερικό».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα