Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

Την… βοήθεια του Θ. Μουριάδη ζητούν οι εργαζόμενες του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Οι εργαζόμενες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στον δήμο Καβάλας, εξέδωσαν το παρακάτω δελτίο τύπου:

Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο Δήμαρχος Θ. Μουριάδης προτίθεται να υποβάλλει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης 59/2020, η οποία αναγνωρίζει τη σχέση εργασίας μας με το Ν.Π.Δ.Δ. σε αορίστου χρόνου, δικαιώνοντας ένα δίκαιο και πολύχρονο αίτημά μας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή, υπογραμμίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελούσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια και τη κατάφορη αδικία που βιώσαμε με την ιδιότυπη ομηρία που υφιστάμεθα από τις εκάστοτε ηγεσίες 17 χρόνια τώρα.

Αναρωτιόμαστε που πήγαν οι πανηγυρισμοί του Δημάρχου. Γιατί ακυρώνει τις δημόσιες δηλώσεις ότι επιτέλους η πολιτεία αναγνωρίζει το δικαίωμα μας σε μια μόνιμης διάρκειας εργασία; Να σημειώσουμε ότι όσο διαρκεί η πανδημία του κορωνοϊού, όλο το προσωπικό του ΒΣΣ βρέθηκε στηv α΄ γραμμή της κοινωνικής προσφοράς, να βοηθήσει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου.

Καλούμε το Δήμαρχο να επανεξετάσει την απόφασή του!

Αναμένοντας την απάντηση του κάνουμε γνωστό ότι θα εξαντλήσουμε από πλευρά μας κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας που μας αναγνώρισε το δικαστήριο.

 

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΒΣΣ

ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Διαφημίσεις