Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Σκληρή απάντηση Μαρκόπουλου – Εμμανουηλίδη στον πρόεδρο της Εγνατίας για τα διόδια

Ακολούθησε μας

Σκληρή απάντηση στον πρόεδρο της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι μέχρι τον Νοέμβριο τα διόδια στην παράκαμψη της Καβάλας θα είναι έτοιμα να λειτουργήσουν, έδωσαν με δηλώσεις που έκαναν το πρωί της Τρίτης (25/9) στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος, όσο και ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

«Φαίνεται ότι ο κ. Αντωνούδης έχει τη δυνατότητα να προδιαγράφει τις αποφάσεις των δικαστηρίων και να υπερβαίνει όλο το νομικό πλαίσιο, με βάση το οποίο λειτουργεί η ελληνική δημοκρατία», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος.

«Όπως μέχρι σήμερα δεν αφήσαμε τον παραλογισμό του κ. Αντωνούδη, έτσι δεν θα τον αφήσουμε και πάλι…»

«Δεν έχει απολογηθεί η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» γιατί πήγε να ξεκινήσει το έργο χωρίς περιβαλλοντικούς όρους και άδεια δια της δασικής υπηρεσίας, δεν μας έχει πει πως κατάφερε να περάσει τα όρια της απαλλοτρίωσης και να καταπατήσει μια δημοτική δασική έκταση και κυρίως πρέπει να μας πει αν μετακινήσει τον σταθμό, σε ποιον προσωπικά θα καταλογίσει τις επιπλέον δαπάνες, κάτι που συνιστά διασπάθιση δημοσίου χρήματος για να κάνει έναν άλλο σχεδιασμό και μελέτη καθορίζοντας άλλους όρους για τα διόδια. Προσωπική μου άποψη είναι ότι όπως μέχρι σήμερα δεν αφήσαμε τον παραλογισμό του κ. Αντωνούδη, έτσι δεν θα τον αφήσουμε και πάλι. Σε αυτό όμως δεν αρκεί μόνο ο αντιπεριφερειάρχης, αλλά πρέπει να ανταποκριθούν όλοι», συμπλήρωσε στη συνέχεια των δηλώσεών του για το θέμα των διοδίων ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

Δ. Εμμανουηλίδης: «Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι αυτές που επικρατούν και πρέπει να γίνονται σεβαστές…»

Από την πλευρά του ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Εμμανουηλίδης, επισήμανε σχετικά στις δηλώσεις του προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Πρέπει να λειτουργήσουν οι θεσμοί κανονικά κι ό,τι αποφάσεις έχουν βγάλει τα δικαστήρια, πρέπει να γίνουν άμεσα σεβαστές και εκτελεστές. Πέραν τούτου δεν έχω να πω τίποτα. Η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» έχει τους δικούς σχεδιασμούς, οι οποίοι σε καμιά περίπτωση δεν υπερβαίνουν τις αρχές μιας κανονικής πολιτείας. Αυτό σημαίνει ότι οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι αυτές που επικρατούν και πρέπει να γίνονται σεβαστές».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα