Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Προβληματισμοί για την Επιτροπή Ανάπτυξης της Θράκης

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου και αντιπροσωπεία στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συναντήθηκε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020, στο δημαρχιακό μέγαρο, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω συνάντησης έγινε εκτενής αναφορά στον αποκλεισμό της Καβάλας και της Δράμας από την Διακομματική Επιτροπή για την Ανάπτυξη της Θράκης και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν από όλους τους θεσμικούς φορείς και των δυο περιφερειακών ενοτήτων, προκειμένου να αναστραφεί η υπάρχουσα κατάσταση.

Η κ. Ελευθεριάδου, επικαλούμενη τόσο τις πληροφορίες που έχει από τους συναδέλφους της, όσο και το περιεχόμενο των τοποθετήσεων της Προέδρου της Επιτροπής, Ντόρας Μπακογιάννη, ισχυρίστηκε ότι πέρα όλων των άλλων ελλοχεύει ο κίνδυνος πιθανής θέσπισης ειδικών αναπτυξιακών κριτηρίων για τις περιφερειακές ενότητες της Θράκης, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερο μαρασμό την περιοχή μας.

Ο κ. Θόδωρος Μουριάδης, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η εν λόγω Επιτροπή, ενώ παρέδωσε ένα υπόμνημα στην κ. Ελευθεριάδου με τις θέσεις του Δήμου Καβάλας για την ανασυγκρότηση ολόκληρης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, μέσω της προώθησης κοινών δράσεων για την αξιοποίηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων και την κατασκευή των απαραίτητων έργων υποδομής.

spot_img

Διαφημίσεις