Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Ο Δήμαρχος Καβάλας ευχαρίστησε τους χορηγούς της ΑΓΚΑΛΙΑΣ αλληλεγγύης

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Επικοινωνίας, Λεωνίδα Παππά και την Ειδική Σύμβουλο για θέματα Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης, Στέλλα Αργυρίου, επισκέφθηκε τη Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου τα καταστήματα των χορηγών και τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη δράση ΑΓΚΑΛΙΑ αλληλεγγύης, μέσω της οποίας θα μοιράσουν παιχνίδια και βιβλία σε δεκάδες παιδιά του Δήμου

Ο κ. Μουριάδης ευχαρίστησε τις εταιρείες Βουγιουκλής Α.Ε., ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ FOODS, Hondos Center ΚΑΒΑΛΑ, BLACK DROP, ME.CON. ΑΕ, LOREZ Accessories και ΓΕΩΑΠΟΔΟΣΗ, για τις χορηγίες τους, καθώς και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων παιχνιδιών Βαφείδης, Μοδούρας, Μεταξάς και Μαυράκη, διότι συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί η προαναφερόμενη δράση και να γεμίσουν με χαμόγελα πολλές οικογένειες στο Δήμο Καβάλας.

Η ανταπόκριση των πολιτών και των επιχειρήσεων της περιοχής μας στο κάλεσμα του Δήμου Καβάλας, μας επιτρέπει να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι και απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι και το φετινό Πάσχα!

spot_img

Διαφημίσεις