Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Κανονικά θα λειτουργήσει η Λαϊκή Αγορά της Καβάλας το Σάββατο

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα εξής:

Κανονικά θα λειτουργήσει η Λαϊκή Αγορά της Καβάλας, το Σάββατο 21 Μαρτίου, με τη διάθεση πρωτογενών διατροφικών προϊόντων γης, όπως νωπά οπωροκηπευτικά, αβγά, ελιές, ελαιόλαδο, οίνος, μέλι, πουλερικά, κουνέλια και μεταποιημένα κατεψυγμένα.

Κατόπιν σχετικής εγκυκλίου του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκου Παπαθανάση, απαγορεύεται προσωρινά η πώληση βιομηχανικών ειδών, πλαστικών και ρούχων.

Σύμφωνα με την ίδια εγκύκλιο, όλοι οι πωλητές, επαγγελματίες και παραγωγοί, υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης, να τοποθετούν σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα και να τηρούν ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών τα 2 μέτρα, με τον ενδιάμεσο χώρο άδειο – κενό από αντικείμενα.

Ο Δήμος Καβάλας συνιστά στους πολίτες να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού και να αποφεύγουν το συνωστισμό κατά τη διάρκεια των αγορών τους.

Διαφημίσεις