Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Θόδωρος Μουριάδης: Η πόλη είναι στολισμένη, ο στολισμός δεν έχει αυτό το πολύ χύμα

Ακολούθησε μας

Απαντήσεις σε όλα όσα ακούστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα για το ότι η πόλη είναι αστόλιστη ενόψει των εορτών, έδωσε με δηλώσεις που έκανε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την Τετάρτη (11/12), ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

«Ακούστηκαν διάφορα τελευταία ότι η πόλη δεν έχει στολιστεί. Η Καβάλα όμως είναι στολισμένη! Μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι στολισμένη καλύτερα από κάθε άλλη φορά, τουλάχιστον για τα τελευταία χρόνια», ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος Καβάλας.

«Τελειώνοντας οι φετινές γιορτές αρχίζει η επόμενη μέρα και η οργάνωση για τις γιορτές του 2020…»

«Ο στολισμός δεν έχει αυτό το πολύ χύμα και το ό,τι να ‘ναι. Έχει έναν διακριτικό διάκοσμο, καθώς έχουμε δώσει βαρύτητα στον φωτισμό και νομίζω ότι αν κάποιος βγει στην πόλη θα το καταλάβει ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα φέτος. Δεν φέραμε μεγάλα ονόματα τραγουδιστών, διότι δεν πιστεύουμε ότι δίνοντας χρήματα για να φέρουμε ένα όνομα που θα τραγουδήσει μία ώρα, ότι αλλάζουμε το εορταστικό κλίμα. Τελειώνοντας οι φετινές γιορτές αρχίζει η επόμενη μέρα και η οργάνωση για τις γιορτές του 2020. Αυτό θα γίνει με μία επιτροπή και με ανθρώπους εκτός πόλης, χωρίς χρήματα, οι οποίοι θα έρθουν να βοηθήσουν. Θα οργανώσουμε τα Χριστούγεννα της επόμενης χρονιάς βρίσκοντας ένα θέμα, το οποίο κάθε χρόνο πρέπει να εμπλουτίζεται, ώστε μαζί με την «Ονειρούπολη» να αποτελούν ένα πόλο έλξης για κάποιον που θα έρθει και για την Καβάλα και για τη Δράμα», σημείωσε σχετικά στη συνέχεια ο κ. Μουριάδης.

«Η αλήθεια είναι ότι καθυστερήσαμε τουλάχιστον μία εβδομάδα, όμως όλοι τις ζήσαμε τις βροχές και τις καταστροφές που είχαμε, οπότε το προσωπικό του Δήμου ήταν απασχολημένο…»

«Επίσης δεν προλαβαίναμε φέτος να φέρουμε τον άγιο Βασίλη τον Καππαδόκη στη Νέα Καρβάλη, σε συνεργασία με τον Καπλάνη Ιωσηφίδη, θα οργανωθούμε για του χρόνου και πιστεύω να πάρει και πάλι την αίγλη που είχε τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησε αυτός ο θεσμός. Γενικότερα ακούστηκαν πολλά όλον αυτόν τον καιρό ότι καθυστερήσαμε κλπ. Η αλήθεια είναι ότι καθυστερήσαμε τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα μπορούσαμε κανονικά να είμασταν έτοιμοι εδώ και μία εβδομάδα, όμως όλοι τις ζήσαμε τις βροχές και τις καταστροφές που είχαμε, οπότε το προσωπικό του Δήμου ήταν απασχολημένο στο να διορθώσουμε και να αποκαταστήσουμε όσο γίνεται τις ζημιές που είχαμε υποστεί. Αυτός ήταν ο λόγος που καθυστέρησαν όλα. Επίσης ήθελα να γίνει διαφορετικός ο στολισμός φέτος, δεν ήθελα να πάμε πάλι στα ίδια. Έτσι λοιπόν έγινε ένας διαχωρισμός από τα στολίδια που είχε ο Δήμος μέχρι τώρα, ενώ παραγγείλαμε κάποια φωτιστικά επιπλέον κι έτσι δώσαμε βαρύτητα στο φως και θα δίνουμε βαρύτητα στο φως, γιατί Χριστούγεννα σημαίνουν φως και όχι ό,τι να ‘ναι», κατέληξε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις που έκανε για το θέμα ο δήμαρχος Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα