Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Θετικές εξελίξεις για το κτήριο του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Την Κυριακή 28/2/2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων καθώς και πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων και λοιπών φορέων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων με τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Μουριάδη Θεόδωρο, τον Αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα κ. Παπαδόπουλο Θεόδωρο, τον Αντιπεριφεριάρχη Π.Ε. Καβάλας κ. Αντωνιάδη Κώστα και τον πρόεδρο της κοινότητας Κρηνίδων κ. Κυριακίδη Όμηρο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ένταξη σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ της ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων αλλά και η άμεση καταγραφή των φθορών που υπάρχουν στο ανωτέρω αναφερόμενο κτίριο και των παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν για την αποκατάσταση τους.

Η δημοτική αρχή και ο κύριος Αντωνιάδης δεσμεύτηκαν από κοινού πως θα βγει πρόσκληση ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το αργότερο έως τον Σεπτέμβριο του 2021, η οποία θα περιλαμβάνει την ένταξη του κτιρίου του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων. Επίσης η δημοτική αρχή ανέφερε πως ξεκίνησαν οι εργασίες για την επίλυση του ιδιοκτησιακού ενός οικοπέδου πλησίον του σχολικού συγκροτήματος στο οποίο, όπως δεσμεύτηκε, θα χτιστούν σχολικές αίθουσες ώστε να φύγουν οι μαθητές από τα λυόμενα, όπου κάνουν μάθημα εδώ και πολλά χρόνια. Τέλος η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε, αναγνωρίζοντας το δίκαιο του αιτήματος των γονέων και των συλλόγων για άμεση αποκατάσταση των φθορών του κτιρίου και θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.

Όλοι οι σύλλογοι και λοιποί φορείς που ήταν παρόντες δήλωσαν τη στήριξη τους στο αίτημα των γονέων για την εξασφάλιση ενός αξιοπρεπούς και σύγχρονου σχολικού περιβάλλοντος.

Οι γονείς παραμένουμε πάντα σε ετοιμότητα και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το σχολείο που δικαιούνται και αξίζουν τα παιδιά μας.

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων γυμνασίου Κρηνίδων
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων λυκείου Κρηνίδων
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 2ου δημοτικού Κρηνίδων
Σύλλογος Ποντίων Κρηνίδων το ΒΥΖΑΝΤΙΟ
ΑΣΠΙΣ Πολυστύλου
Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων
Γυμναστικός Σύλλογος ΚΕΡΑΥΝΟΣ Κρηνίδων
Εμποροεπαγγελματοβιοτεχνικό σωματείο οι Φίλιπποι
Μορφωτικός και πολιτιστικός σύλλογος Λυδίας

spot_img

Διαφημίσεις