Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022

Η ΕΤΑΔ θα συνδράμει στο κόστος συντήρησης των εγκαταστάσεων της Καλαμίτσας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Ιδιαιτέρως ικανοποιητικά κρίνονται τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Απριλίου 2021 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ, Στέφανο Βλαστό.

Το θέμα που κυριάρχησε κατά την εν λόγω συνάντηση ήταν η αξιοποίηση της ακτής Καλαμίτσας, προς όφελος των πολιτών του Δήμου Καβάλας και των χιλιάδων τουριστών της καλοκαιρινής περιόδου.

Ο κ. Μουριάδης τόνισε ότι οι υπάρχουσες υποδομές, σε αγαστή συνεργασία με την ΕΤΑΔ, πρέπει να αναβαθμιστούν άμεσα, προκειμένου αφενός μεν να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες και αφετέρου να συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Βλαστός επισήμανε πως οι παρατηρήσεις του Δημάρχου Καβάλας κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και ξεκαθάρισε ότι η ΕΤΑΔ θα συνδράμει τόσο στο κόστος συντήρησης των εγκαταστάσεων, καταβάλλοντας ένα μέρος από τα μισθώματα που εισπράττει, όσο και στην κάλυψη του ποσού για την πρόσληψη του απαραίτητου αριθμού ναυαγοσωστών.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνάντησης συμφωνήθηκε επίσης να διατηρηθεί το καθεστώς της ελεύθερης εισόδου για όλους τους λουόμενους και να πραγματοποιηθούν λίαν συντόμως νέες επαφές, με στόχο τον καθορισμό των λεπτομερειών συνεργασίας της ΕΤΑΔ με το Δήμο Καβάλας.

Τέλος, ο Δήμαρχος Καβάλας υπογράμμισε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επικαιροποιηθούν οι μελέτες των έργων διευθέτησης και προστασίας της ακτής από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

spot_img

Διαφημίσεις