Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Ευχαριστήριο του δήμου Καβάλας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Ζυγός

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Συγχαρητήρια-ευχαριστήρια ανακοίνωση, προς όσους συνέδραμαν στην επιτυχή έκβαση της προσπάθειας κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε σε δασική έκταση μεταξύ Ζυγού και Παλαιάς Καβάλας εξέδωσε ο Δήμος Καβάλας.

Να σημειωθεί ότι η φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου 2020 στον δρόμο από Ζυγό προς Παλιά Καβάλα, πολύ κοντά στο πευκοδάσος της περιοχής. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων και εθελοντών κατασβέστηκε γρήγορα και πριν επεκταθεί στο παρακείμενο δάσος.

Η ανακοίνωση του δήμου Καβάλας έχει ως εξής:

«Ο Δήμος Καβάλας επιθυμεί να συγχαρεί τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, καθώς και τα μέλη του Φυσιολατρικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ζυγού και τον Σύλλογο Καταδρομέων και Ειδικών Δυνάμεων Νομού Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», διότι χάρη στην έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβασή τους απετράπη η εξάπλωση της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Αυγούστου 2020 σε θαμνώδη έκταση, μεταξύ των δημοτικών κοινοτήτων Ζυγού και Παλαιάς Καβάλας.

Η άριστη συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας με τις ομάδες των εθελοντών και τον Δήμο Καβάλας ο οποίος διέθεσε τα υδροφόρα οχήματα του για την άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού, θα μας δώσει τη δυνατότητα να διατηρήσουμε τον φυσικό μας πλούτο και να προστατεύσουμε τις περιουσίες των συμπολιτών μας».

Διαφημίσεις