Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Εργασίες ανακατασκευής του προπονητηρίου στον Νέο Ζυγό

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Τις εργασίες ανακατασκευής του προπονητηρίου στον Νέο Ζυγό, επιθεώρησε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, Θόδωρο Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στον κ. Μουριάδη, ο τοπικός σύμβουλος Ζυγού, Γιώργος Πορτοκαλίδης και οι εκπρόσωποι του Αθλητικού Συλλόγου Ελευθέρας Πάλης Νέου Ζυγού “Ο Πόντος”, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει τις εν λόγω εγκαταστάσεις, η συνολική παρέμβαση στο κτήριο αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του επόμενου μήνα.

Ο Δήμος Καβάλας επιθυμεί να ευχαριστήσει τον βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, Μακάριο Λαζαρίδη, για την καθοριστική συμβολή του στην προμήθεια επιπλέον υλικοτεχνικού εξοπλισμού και να συγχαρεί τους εκπροσώπους του Αθλητικού Συλλόγου “Ο Πόντος”, διότι, εκτός από την προσωπική εργασία, πρόσφεραν και ένα σημαντικό ποσό από το υστέρημα για την κάλυψη όλων των απαραίτητων δαπανών.

Η συνεργασία του Δήμου Καβάλας με τους πολιτικούς παράγοντες της περιοχής, καθώς και η εθελοντική συμμετοχή των οργανωμένων φορέων στην εκτέλεση διαφόρων έργων, συμβάλλει, κατά τρόπο ουσιαστικό, στην άμεση βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών, ενώ λειτουργεί και ως φωτεινό παράδειγμα για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμος Καβάλας έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να αποκτήσει τον συγκεκριμένο χώρο άθλησης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης.

Ευχαριστήρια επιστολή

Εκ μέρους των κατοίκων του Ζυγού, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς τον Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριο Λαζαρίδη για τη διαμεσολάβησή του, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες επιδιόρθωσης των σοβαρών ζημιών του γυμναστηρίου στο Νέο Ζυγός.

Ο κ. Λαζαρίδης παρενέβη στην εταιρία «Fibran», προκειμένου να μας χορηγηθούν, ως δωρεά, περί τα 410 τ.μ. εξηλασμένης πολυστερίνης, με σκοπό να μονωθεί το κτίριο το οποίο είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά την άνοιξη του 2020.

Οι μονωτικές εργασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και αποτελούν την απαρχή για την συνολική ανακατασκευή του Γυμναστηρίου, όπου στεγαζόταν παλαιότερα ο Παλαιστικός Σύλλογος «Ο Πόντος».

Δαμιανός Κοτσακίδης

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ζυγού

spot_img

Διαφημίσεις